Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok járnátok 1 nálatok soványabb fiúval?
Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 00:34
11/16 anonim válasza:
igen. :D nem írom le a súlyom, mert kicsit sok, de nálam nem jön be a dagipasi. :D úgymond a girnyók az eseteim. és találtam is egyet, aki izmosgirnyó :) <3
12/16 anonim válasza:
Én járok is. :)
Én normál testalkat vagyok, ő sovány.
13/16 anonim válasza:
Hát 165 cm vagyok és 55 kg, hogyha kevesebb kiló és magasabb is akkor az nagyon nem jó. De hogyha úgy összességében, vagy egy testtömeg index alapján soványabb egy kicsit az nem baj. Tetszenek a magas vékony fiúk, akiknek széles a válluk.
De azért inkább ha lehet ne legyen soványabb.
14/16 anonim válasza:
De a fiúk általában alapból soványabbak mint a lányok, mert a lányoknak van mellük, fenekük, combjuk és csípőjük! :) Én ismerek olyan fiút aki 30 valamennyi kiló. Na az durva! De a hájpacnik és az izomagyak se jönnek be!
15/16 anonim válasza:
Jujj, de akkor tényleg nekem kéne megvédenem, (és én is csak 43 kiló vagyok) pl. egy 35 kilósat? Milyen az, én nem vállalnám be:D
16/16 anonim válasza:
nálam nem is ismerek soványabbakat, de az nem számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!