Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok járnátok 1 nálatok soványabb fiúval?
Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 00:34
2/16 anonim válasza:
ha igen,nagyon rosszul érezném magam
3/16 anonim válasza:
Nem, én is vékony vagyok, és nem lenne mit megfognom rajta.
4/16 anonim válasza:
A barátom soványabb nálam. Nem tökmindegy? Ha szereted, ez nem érdekel...
5/16 /Anita_'94/ válasza:
48 kg vagyok, nálam soványabb fiút nem is ismerek...
6/16 anonim válasza:
Én meg 44 kiló vagyok és én se ismerek nálam soványabb fiút. Az már elég betegesen nézne ki.
8/16 anonim válasza:
Most is egy nálam soványabb férfival vagyok együtt.
67 kiló vagyok.
10/16 anonim válasza:
43 kiló vagyok, és igen van nálam soványabb fiú is, ezt úgy értem, hogy kinézetre vagyok nála teltebb, mert nem vagyok elől deszka, hátul léc nő. Igen van ilyen fiú is, lehet hogy súlyra csak 50 kiló, de kinézetre sokkal soványabb. Nem, soha nem járnék ilyennel! Hogy van ez, nemtudom, de olyan érzésem lenne, hogy nekem kell őt megvédenem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!