Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok olyan fiúval aki nem beszél túl sokat?
Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 16:30
1/11 anonim válasza:
ha az a kevés amit mond, értelmes, akkor igen
2/11 anonim válasza:
Nem ezen múlik, hanem h jól néz-e ki.
3/11 anonim válasza:
Ha ez a csendesség nem önbizalomhiányból fakad, akkor persze.
4/11 anonim válasza:
persze. Ha azért leeht vele beszélgetni... Amúgy meg elég ha a tettek embere vagy akkor beleféér. :D
5/11 anonim válasza:
hát énszerintem nem,mert imádom ha egy fiú sokat beszél...:S
6/11 anonim válasza:
Ha szavak helyett a tettek embere igen. De egyébként most egy csendes pasi csapja nekem a szelet kb. 2 hónapja. És előttem nem csendes, sőt. Szóval úgyis az előtt nyílik meg valaki, akit méltónak tart rá, mert én se csacsogok mindenkinek.
És nekem ez nem volt kérdés, hogy emiatt ne nyissak felé. Az összkép amikor ránézek és az összhang köztünk a fontos.
7/11 anonim válasza:
Sokat beszélni nem a lányok szoktak? :O
8/11 anonim válasza:
Ha az a nem túl sok igent, ahát... takar és nem sokszor kezdeményez beszélgetést akkor biztos nem.
9/11 Horváth Kristóf válasza:
a lányoknak (65%+) 2 dolog fontos:
1.térdig érjen
2.legyen gazdag
tapasztalat :(
10/11 A kérdező kommentje:
hát erre azért írok valamit , ne legyél már ilyen szűk látókörű és negatív ez nem így van ! (tapasztalat) biztos rossz lányoknál próbálkoztál
2012. jan. 16. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!