Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok járnátok 1 nálatok gyengébb fiúval?
Figyelt kérdés
2011. nov. 10. 22:43
2/9 anonim válasza:
Igen, persze (bár tőlem gyengébb nem sok van) Sziasztok a nevem SPéééééé
3/9 anonim válasza:
Milyen téren gyengébb?
Egyébként nem szívesen.
Ha szellemileg gyengébb, az eleve kizáró ok.
Testileg én mackós párti vagyok, szóval épp kizárni nem fogom, de nehezebben találok rá.
4/9 anonim válasza:
Csak aztán nehogy a családi erőszak áldozata legyél.
5/9 anonim válasza:
Semmiképp. 54 kiló vagyok, 165 cm, 8 kilót bírok el összesen, max 10-et, de akkor hazáig agonizálok:D Azért egy FÉRFI ne szenvedjen már mondjuk 10kg-al úgy mint én, még nekem is ciki egy kicsit:)
(Ha mondjuk nagyon vékony a srác, már-már sovány, az nem jelenti azt, hogy gyenge, meglepődtem, amikor egy 190centi magas 66 kilós haverom pikk-pakk felkapott. Szóval felőlem lehet vékony, az izomerő nem attól függ, gondoltam, leírom:)
20/L
6/9 anonim válasza:
Egy férfi aki gyengébb a nőnél?
Ez valami új faj? Vagy a szteroidozott csirkékre buksz? O.o
7/9 napietus válasza:
nem :) én női viszonylatban nem vagyok gyenge, de egy átlagos férfi azért erősebb nálam.
8/9 anonim válasza:
Fordítva is fel lehet tenni ezt a kérdést. Egy fiú járna -e olyan lánnyal aki erősebb nála? Én biztos nem járnék olyan lánnyal.
9/9 anonim válasza:
ha amugy tetszik es oot se zavarja 20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!