Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok járnátok 1 olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok járnátok 1 olyan fiúval akinek szociobiológiája van?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok
2012. jan. 7. 00:43
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen,nekem aranyerem van.

22/L

2012. jan. 7. 00:51
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Na, kedvesem, nekem lefagyott a szoftver a fejemben egy pillanat alatt a kérdéstől, és kb 10 perc volt, mire feldolgoztam az információkat.

Most vagy én vagyok üüberkolosszális mennyiségben síkhülye, és tényleg nem bírok értelmezni egy kérdést, vagy ezt most tényleg komolyan gondoltad, de akkor olyan erőteljesen nem bírok hozzászólni, hogy döbbenet.

Most úgy mégis, mit gondolsz, kedvesem, mi az a szociobiológia?

Mert egyébként ez egy főiskolai/egyetemi tantárgy, egyébként tudományág, a szociológia (társadalomtudomány) egy olyan ága, ami az evolúvióval kapcsolatos emberi és állati társadalmi viselkedési stratégiákkal foglalkozik.

Ezek után, kérdem én: mégis mi a radai rosseb függne attól, hogy szerencsétlen srác ilyesmit tanul? Kedves megegészségesedésére!

Vagy azzal etetett, hogy ez valami betegség? Vagy mégis mi?

Egyébként nem, nem járnék vele, mert milyen undorító dolog már, hogy ilyesmit tanul? persze, aztán meg kiderül, hogy pszichológushallgató, aztán én leszek a szakdolgozata tárgya. Hogyisne!

Na aszzem elborult az agyam, fatal error, összezuhant a rendszer, kék halál, és teljes nihil...

Irgalmazzanak nekünk az istenek.( Vagy bármilyen, a szánk íze szerint választott felsőbb hatalom)

2012. jan. 7. 01:08
 3/10 anonim ***** válasza:
ja uccsó vagyok, a kék halálból, 21/L vagyok
2012. jan. 7. 01:08
 4/10 A kérdező kommentje:
*szociális fóbia
2012. jan. 7. 01:11
 5/10 anonim ***** válasza:
58%

ma 01:11

magyarul antiszociális?

2012. jan. 7. 01:13
 6/10 A kérdező kommentje:

inkább aszociális

[link]

2012. jan. 7. 01:20
 7/10 anonim ***** válasza:
ami le van írva a linken arra az antiszociális is érvényes.
2012. jan. 7. 01:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Ja szóval, hogy az a baja hogy szociális FÓBIÁJA van???

Na emberek, ez mindjárt más! És rohadtul nem mindegy!

Na egyébként így már attól függ, mennyire súlyos. Ha képtelen emberek közé menni, mert folyton szorong, ha tényleg semmilyen társas megmozdulásra képtelen (vásárlás, munka, amit nem végezhet otthon stb) szóval, ha tényleg beteg, akkor már azt nehezen tudom elképzelni, hogyan sikerült összeismerkednetek. Ekkor nem ajánlanám senkinek, de hogy én nem mennék bele a dologba az tuti.

Ha csak antiszociális,vagyis valójában nem fóbiás, úgy nem érdekes a dolog, az illető egyébkénti személyiségétől függne. Legyen ebben az esetben az igen a válaszom.

Minden attól függ, mennyire erőteljes az állapota. nyilván nem mindegy, mennyire kezelhető. ezt így nem lehet megmondani, hogy az ember lánya járna-e ilyen betegségben szenvedő illetővel. Az sem mindegy, hogy kezelik-e. Nem mindegy, veled milyen. Ha jól ki is jöttök ketten, nem mindegy mi mindent hárítana rád a fóbiája elkerülése érdekében. Nem mindegy, te mennyire bírnád, hogy gyakorlatilag ketten vagytok.

Egyébként ha jól kezeli a betegséget, egyébként ettől függetlenül képes normális életet élni, akkor meg lehet próbálni. De mindenképpen át kell gondolni dolgokat, szerintem.

21/L

2012. jan. 7. 01:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A főpoént előttem már lelőtték, annyit azért hozzátennék, hogy szociobiológiája mindenkinek van. A kérdést tehát így is feltehetted volna: "Lányok, járnátok egy fiúval?" A kijavított helyesírási hibákra gondolom nem kell felhívnom a figyelmet, bizonyára a rohanó, programokkal túltelített életedben nincs időd leellenőrizni, hogy szeretett anyanyelvünket, amely egyedülálló Európában, annak megfelelő tisztelettel és szeretettel használd.

A szociofóbiára térve: erősen partnerfüggő. A mai nők (inkább (kis)lányok...) többségénél kizáró ok az, ha valaki inkább befelé forduló személyiségtípussal bír. Elvétve akad viszont olyan Nő, aki képes túllátni a társadalom álságosan felépített hazug rendszerén, és érdeklődéssel fordul az ilyen emberekhez. Keress egy ilyet, és ennyi. Igen, képzeld, létezik ilyen ember. Meglepődtem, de van. :D A többi idióta pic$át úgyhogy nyugodtan lesz@rhatod, az ő véleményük maradjon mindig irreleváns, és akkor nem lesz gond az önbizalmaddal sem.

Mellesleg: a lányok nem fiúkkal szeretnek járni, hanem férfiakkal. Nem tudom, érzed-e a különbséget. Remélem, igen.

20/F

2012. jan. 7. 03:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem járnának a lányok ilyen fiúval, főleg hogy az számít hogy ki a nagyobb menő, ki ismer több embert.
2012. jan. 7. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!