Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti járnátok olyan pasival aki 2 évvel fiatalabb nálatok?
Ha megvan a kellő összhang, akkor igen.
21/l
Simán, ha pénzes vagy és emellett még magas, illet jóképű, ápolt, akkor igen.
Persze én szeretem a cigókat is, illetve a kőbunkó izomgagyúakat is.
16/L
7:55-nél a pont!
Én alapból nem, mármint ha arról van szó, akkor inkább az 1-2évvel idősebbekhez vonzódom. De a mostani páromnál ez fel sem merült! 2évvel fiatalabb nálam, de ha meg van AZ a valami, akkor nem ilyen hülyeségekkel fogsz foglalkozni. Arról nem beszélve, hogy előtte volt egy 2évvel idősebb barátom pár hétig, na hát az évszámaikat nyugodtan meg lehetne cserélni őszintén szólva! A mostani párom sokkal érettebb és normálisabb mint a másik volt.
De ha neked idegenektől kell megkérdezned, hogy ilyen semmi kérdésben hogy dönts, akkor inkább ne gyere vele össze...:S szerintem. Amúgy is te ismered, te tudod, hogy számít az a két év vagy nem!
És érdemes átgondolni, amit 7.55 mondott.
Nekem eddig soha nem jött össze az ilyesmi,egyszerűen nem találtuk a közös hangot a pár évvel fiatalabb srácokkal (persze barátilag igen,csak akkor kezdődtek a gondok,ha már többről lett volna szó). Egyszerűen más életszakaszban voltak,amikor én már egyetemre jártam és dolgoztam,ők még mindig gimisek voltak,és a szüleik tartották el őket,ami önmagában nem baj,csak ebben a helyzetben hátránynak bizonyult.Ezek az én tapasztalataim,lehet,hogy másnál másképp van,de ezek alapján a válaszom: nem.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!