Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tudnak a mai pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak a mai pasik őszintén, minden hátsó szándék nélkül, tiszta szívből szeretni valakit?

Figyelt kérdés
alapjába véve normálisnak tartom magam, nem járok fél méteres magas sarkúba, nem kenek magamra egy kiló sminket, nem öltözöm kirívóan, és túlzottan rondának sem tartom magam :D (annyira) nem vagyok az a bulizós fajta az igaz, szeretek sportolni, olvasni meg ilyesmi. lassan kezdem azt hinni, hogy ez egyenlő azzal, hogy soha nem lesz senkim :/ mikor ugy érzem de jó, végre találtam vkit aki TÉNYLEG magamért szeret, mindig pofára esek :// miért használják ki a pasik azt, ha valaki szereti őket? tényleg ennyire értelmét vesztette volna az a szó hogy "szeretlek"?
2012. jan. 14. 21:08
1 2
 11/20 anonim válasza:

Hát ez egy nagyon jó kérdés. Én sem találok magamnak párt. Pedig szerintem nem vagyok csúnyaság. Kedves vagyok, nem vagyok hisztis... Nem járok bulizni.

Én is egy olyan fiút szeretnék, aki tényleg értékel. Egy csendesebb, szerény fiút.

2012. jan. 14. 22:13
 12/20 Pityu válasza:

A kérdésre válaszolva az a véleményem, hogy te mindíg olyanokat fogsz ki, akik ilyenek

Rengeteg olyan van aki képes SZERETNI!!!

De őket nem veszik észre:D

2012. jan. 14. 22:21
 13/20 Pityu válasza:

előző vagyok

+akik képesek szeretni, azok általában nem akarják kockáztatni, azt hogy elveszítsék a lányt, ezért nem lépnek látványosan.

2012. jan. 14. 22:23
 14/20 anonim ***** válasza:
nem tudom mit írtál a kérdésed alá... de nem is érdekel DE IGEN IS VAN olyan pasi aki tud úgy szeretni, csak azoknak a ......nők átdöfik a szívét.
2012. jan. 14. 22:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem jó dolog általánosítani, bár valószínűleg mindkét nemben akadnak bőven, akik nem értékelik a másikat. A baj talán ott van, hogy az emberek egyre kevesebb időt szánnak mások és önmaguk megismerésére. Így aztán sokkal nehezebben megy bármi is, igencsak felszínes lett a mai emberek többsége. Amúgy én örülnék annak, ha találnék egy normális, csendes, szolid lányt, akivel értelmes dolgokat is lehet csinálni, aki nem felszínes, és akinek nem csak a külsőségek számítanak, hanem az igazi emberi értékek. De az ilyenből kevés van, és még csak véletlenül sem keresztezik az utamat. :)
2012. jan. 14. 23:12
 16/20 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen emberek, bár az tény, hogy manapság ritkaságszámba mennek. Járj nyitott szemmel, és bízz abban, hogy találkozni fogsz egy ilyen személlyel.

OFF: 9. válaszoló!

Fura volt olvasom a kommented, de a válaszod második felében leírtaknak én szinte teljes mértékben megfelelek. Lehet, hogy én vagyok az, akit keresel? :)

L/21

2012. jan. 14. 23:42
 17/20 anonim ***** válasza:
Lehet úgy kéne kinézned.. magassarkú.. fél kiló smink.. ku*vás ruhák.. így legalább jól kinéző pasik ejtenének át.. azt feltételezem azért használnak ki mert kiadod magad teljesen.. egyből cunciskodni akarsz és nyálaskodni.. egy pasi ezt nem szereti.. kivéve ha az illető egy önsajnáltató tizenéves fiú akinek szeretethiánya van.. de lehet, hogy csak rossz korosztályba keresgélsz.. és ha ennyire keresel valakit akkor csak ilyeneket fogsz találni.. tegyük fel, hogy van egy barátod és jajj de szerelmes vagy.. de szerintem ha más pasi lenne melletted azt is jajj de szeretnéd.. szóval neked tökmindegy ki az csak legyen melletted valaki.. ne keress ennyire majd jönni fog magától.. ja és ahogy az elején írtam ez feltételezés.. nem kell megsértődni..
2012. jan. 15. 02:44
 18/20 anonim ***** válasza:

húúú ez kicsit erős volt egy nőtől! mert ugye a nők nem játszanak a másik érzéseivel? nem használják ki őket? nem hazudnak? nem kétszínűek?

áááá soha!

24f

2012. jan. 15. 09:12
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, én is hasonló cipőben járok csak annyi a különbség h éppen olyan lány nincs aki szívből tudna szeretni...keresem az olyan lányok társaságát de ügyet sem vetnek rám újabban az a minap megpróbáltam megismerni a egy olyan lányt aki a barátai szerint "nagyon barátságos és kedves"...hagy ne mondjam sikerült 3 perc alatt rácáfolnom mert nagyon bunkó volt...kevés olyan ember van aki jószívű és nem a külsőről ítéli meg az embert...meg kevesebb aki tud becsülni...
2012. jan. 15. 18:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha majd esélyt adtok a nemlóvés, nem sportkocsis csávóknak is, akkor majd visszatérünk erre a kérdésre.

Ennyit erről.

2013. jún. 9. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!