Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak a mai pasik őszintén, minden hátsó szándék nélkül, tiszta szívből szeretni valakit?
Nem tudom hány éves lehetsz, de elég fiatal és korán feladod amint látom. Az ember élete során többször csalódik mint hinné, mielőtt megtalálja az igazit. Vannak k*csög pasik, nem tagadom, sok az aki kihasznál, de ettől nem kell a padlóra zuhanni. Ha görcsösen keresed a párod, abból csak baj lehet, ne akarj olyan lenni mint az átlag plázacicák, maradj olyannak amilyen vagy és légy türelmes. Bár azt se várd h majd az ajtón fog kopogtatni az új csávód. Addig meg élvezd az életed, a következő pasira ne úgy gondolj, h ő lesz életed szerelmes, csak élj és élvezd! A valódi szerelem nem olyan, mint a filmekben v könyvekben.
Ha nagyon kell vki, ott vannak a netes társkeresők ;) hajrá
Felhúzom magam... felhúzom magam... felhúzom magam... felhúzom magam...
na ez jó kis edzés volt.
Mert a többség nem tudja, hogy mit jelent igazából, ennyi. Sokan csak divatból cselekednek, így vagy úgy, és nem gondolnak bele, hogy ezzel mit okoznak másoknak.
Tudom, mit érzel amúgy...
20N
Hogy én mennyire nem szeretem az általánosítókat -.-
De igen, tudnak. Legalább is van, aki igen. Ahogy nők között is vannak, akik nem ribik és nem csak a pénzre mennek.
Milyen érdekes, hogy nekem sikerült őszintén szeretni tudó "pasit" találnom (nem is egyszer - volt, akivel végül mégis szétmentünk, de az is csak évek múlva következett be)
A mai nők sem tudnak, persze nem mind, de sokan vannak így. Valahogy ez is az önismeret része, és akinek nincs kialakulva még a személyisége, az bizony veszélyes tud lenni.
Amúgy sosem érdekelt az, hogy minél több lányt megdugjak. Csak egy természetesen szép lányt szeretnék aki nem jár bulizni, lehet vele sétálni, mozizni, kirándulni, értelmes dolgokról beszélgetni stb, de nem igazán jött össze eddig. Kérdésedre a válasz, hogy vannak, akik tudnak igazán, önzetlenül szeretni, csak nem találnak olyan partnert aki ezt viszonozná. :P
21/F
Amíg a pasi még csak szórakozik és nem akar nősülni addig van egy hátsó szándéka! Minden bugyiba be akar férkőzni.
Aztán eljön az idő amikor megkomolyodik és családot alapít.
Akkor ez a szándéka.( ez nem hátsó).
Aztán ha megunja minden kezdődik előröl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!