Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem meg ezt a szüleimmel?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és nagyon tetszik nekem egy (velem egyidős) lány az iskolából, minden nap hazakísérem, jókat beszélgetünk olyankor. Én úgy érzem, hogy én is tetszem neki. Az a problémám, hogy amikor felhozok egy ilyen barátnős témát a szüleim előtt, rögtön zavartak lesznek és egyből mondják nekem, hogy még kisgyerek vagyok, ez nem nekem való, meg hogy biztos divatból akarok barátnőt, ami persze nem igaz. Az ilyen beszélgetéseknek mindig kiabálás a vége. Hogyan értessem meg velük, hogy mindez nem így van, és hogy szeretném elhívni őt valahová. Szeretném nekik úgy megmondani, hogy ne legyenek idegesek és megértsenek. (Vagy tényleg nem való még barátnő nekem???)
Mondd meg az ősöknek, hogy te már nem vagy gyerek, és már dugtál is. Ha kérdezik, hogy kivel, mondd, hogy nem emléxel, annyira részeg voltál...
2012. jan. 11. 16:29
12/19 AVATAR282827 válasza:
jólvan, jólvan...a sok selyemrambó most faszán megmondta hogy legyél kemény mint a vídia...figyelj azoknak igazat adok akik azt mondják hogy egy ideig találkozz úgy a csajjal, hogy nem mondod meg szüleidnek, de ha már biztos a dolog, vidd haza, mutasd be...a szüleid nem akarnak neked rosszat, csak nem úgy gondolkodnak már mint egy huszonéves, hogy buli meg pia meg szex... ebből őket is meg lehet érteni, de azért te se hagyd magad...találkoztok összejöttök, megy a dolog bemutatod, aztán a szüleid is megszokják...de semmi védelemmentes szex...azt nem szabad...én is mindíg védekezek: kamunévvel XD no sok sikert! 25/f
2012. jan. 11. 17:04
13/19 brigi15152 válasza:
Az előző hozzászólóval értek egyet. Sok sikert! :)
2012. jan. 12. 14:04
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. jan. 12. 15:43
15/19 anonim válasza:
hívd őket egy helyre,pl nappali vagy konyhaasztal és mond azt nekik,hogy nem akarod őket megkerülve elmenni egy lányhoz,szeretnéd,hogy tudjanak róla ,és ha komolyabb akkor be is szeretnéd mutatni...de ha a szüleid elkezdenének veszekedni akkor,mond azt nekik,hogy ha nem szeretnétek ebben résztvenni akkor ezekből egy életig kihagyod majd őket,és majd legközelebb az esküvőd eött említed meg nekik legközelebb egy lány nevét...és hidd el ezt este ők ketten megbeszélik,és sok esély van rá,hogy majd támogatnak
2012. jan. 27. 21:54
16/19 anonim válasza:
nekemsem örültek amikor elösször volt pasim (13évesen) de szerintem elösször szedd össze a csajt ha télleg teccik,és aztán állj oda a szüleid elé és mond meg nekik h. jársz vlakivel.nállam ez bevált.nem fogják azt mondani h dobd ki most rögtön,mer ttudják h. szereted,és igy azt is látni fogják h. vetted rá a bátorságot h. járj azzal a csajjal,ezért felnőttként fognak kezelni éss lessz egy barátnőd is,ezzel csak te nyersz.ugye érted?: )
2012. jan. 27. 22:03
17/19 anonim válasza:
volt egy ket olyas hozza szolas h a szuleid hulyek, felejtsd el oket, ne beszelj veluk, vonulj be a szobadba!
miert tenned? hulyeseg! beszelj veluk inkabb még egyszer!
csajozast meg siman elkezdheted! nem lesz bajod belole. de a szuleidnek ne fordits hatat!
2012. jan. 27. 22:35
18/19 anonim válasza:
mond meg nekik hogy nem gyereket akarsz csinalni hanem ismerkedni lányokkal is...
sajnos többek között itthoni tiltások miatt nemvolt ilyen életem tizenévesen. egyetemre kerültem azóta változott sokminden. 21 évesen lett így először barátnőm. legalább azóta is őt szeretem :)
neki viszont még most is felmenői akaratba ütközik hogy eljárjon otthonrol, sőt először ellenem is nagyon kivoltak akadva. 3/4 évbe telt hogy egyáltalán hajlando legyen megismerni az ős... gondolta ennyit kibirok ugy hogy alig tudunk talizni meg ennyire korlátozzák akk komolyak lehetnek a szándékaim :)
szal csak nyugodtan folytasd ami alakul, másnem egy ideig tiltott kapcsolat lesz... a szerelemnek nem állhat utjába senki...
2012. jan. 28. 01:29
19/19 anonim válasza:
Hát öcsi nem irigyellek.. Pontosan ugyamilyen helyzetbe vagyok, annyi külömbséggel, hogy én lány vagyok.. méga korunk is egyforma... Én azknak adok igazat, akik azt írták, hogy először tartsd titokba kapcsolatotokat, és majd csak utàna mond el a szüleidnek, ha màr komolyabb az ügy! Talánn akkor már ők is megértik. Hát sok sikert! ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!