Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem meg ezt a szüleimmel?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és nagyon tetszik nekem egy (velem egyidős) lány az iskolából, minden nap hazakísérem, jókat beszélgetünk olyankor. Én úgy érzem, hogy én is tetszem neki. Az a problémám, hogy amikor felhozok egy ilyen barátnős témát a szüleim előtt, rögtön zavartak lesznek és egyből mondják nekem, hogy még kisgyerek vagyok, ez nem nekem való, meg hogy biztos divatból akarok barátnőt, ami persze nem igaz. Az ilyen beszélgetéseknek mindig kiabálás a vége. Hogyan értessem meg velük, hogy mindez nem így van, és hogy szeretném elhívni őt valahová. Szeretném nekik úgy megmondani, hogy ne legyenek idegesek és megértsenek. (Vagy tényleg nem való még barátnő nekem???)
A szüleid nem akarják, hogy felnőlj, azt szeretnék, ha örökre az ő kis Sanyikájuk maradnál. Fognak még gondot okozni :(
2012. jan. 11. 15:57
4/19 anonim válasza:
az a gáz hogy 15 évesen ennyire függsz a szüleidtől... ebből csak szar életed lesz, ne beszélj ennyit a szüleiddel. hanyagold őket. élj tőlük függetlenül a szobádban és menj el aq csajjal valahova, a szüleidnek ne mond meg, ha ien seg*fejek akkor nem érdemlik meg, ráadásul, ha tudnák a kortársaid, hogy így bánnak veled a szüleid tuti kilennél közösítve... még 3 év és 18 vagy, már nem ien szinten kéne lenned.
2012. jan. 11. 15:58
5/19 anonim válasza:
Mi a p*csa közük van hozzá? Le merem fogadni,hogy anyuci őrjöng
6/19 anonim válasza:
Ez nehéz kérdés, ezek szerint a szüleid túl prűdek, már ne is haragudj.
Szerintem a legjobb az ha nem mondod el, mert úgyis csak lealacsonyítanák...
A barátnőddel együtt sok szerencsét :)
7/19 anonim válasza:
15 évesen már lehet csajozni. Nem kell engedélyt kérned a szüleidtől, ez a te döntésed. Nem fogsz gyereket csinálni a csajnak, úgyhogy nincs miért aggódniuk.
8/19 anonim válasza:
fiam ne hagyd magad ez nagyon gáz, LÁZADJ, különben egy szánalmas kis homoszexuális leszel!!!
mert ienekből lesznek a b*zik, akikkel így bánnak a szülők, ez a te életed tegyél ellene, ne azt csináld amit eddig, hogy beszélgetsz velük meg mindenért őket kérdezed, hanem ne szólj hozzájuk, ha kérdeznek válaszolj de te SOHA NE KERESD A TÁRSOSÁGUKAT!!!!!NEM SZABAd nekik puszit adni reggel meg lefekvéskor se hagyd hogy ők mondják meg hogy 9kor takarodó!!! igenis legyél fent sunyiban!!! direkt ne aludj el. és ne adj jóéjtpuszit, csinálj úgy mintha kimennél wc-re azt utána menj aludni vagy taálj ki valamit, de ezt így nem szabad hagyni!!!!
2012. jan. 11. 16:03
9/19 anonim válasza:
Én az ilyesmit csak akkor mondtam meg a szüleimnek, ha az adott barátnőmet olyankor akartak hazavinni, mikor ők is otthon voltak és amúgy is találkoztak volna. De amúgy ne hozd fel a témát nekik és kész. Majd megszokják az új helyzetet.
2012. jan. 11. 16:09
10/19 anonim válasza:
Én elcsesztem az életem, mert hagytam, hogy anyám ne engedjen sehova. Mindig mondta, hogy minek barátnő, minek elmenni bulizni.
Most itt vagyok 22 évesen, barátnőm nincs, barátaim nincsenek. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!