Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem meg a szüleimmel, hogyha itt lesz a barátom, akkor szeretnénk együtt és egyedül lenni a szobámban?
Egy hete járok egy fiúval, és holnap jön hozzánk. Gyorsan haladunk, de ez nekünk így jó. A szüleim nagyon készülnek rá, hogy holnap jön. Főznek, takarítanak, szedik elő a szép tányérakat, nagy szeretettel várják. Nem gondoltam volna, hogy veszekedés nélkül menni fog. Ő az első barátom, akit hazahozok. Eddig két rövidebb kapcsolatom volt, de ők messze nem voltak olyan jók, hogy haza hozzam őket. Viszont tegnap poénból (?) mondta apu, hogy majd nyitva lesz a szobaajtóm végig, meg majd az öcsém vigyáz ránk. És nem tudom, hogy komolyan gondolták, vagy csak vicceltek. Még csak egy hete járunk, de én már szeretnék pár dolgot csinálni a szobámban, és nem arra gondolok, hogy a bélyegyűjteményem mutatom meg neki. Tudom, hogy sokak számára elítélendő, hogy ilyen gyorsan haladunk, de ez nekünk így jó. Most álljak oda a szüleim elé, és mondjam meg, hogy szeretném, ha békén hagynának minket a szobámban? Mit csináljak?
Előre is köszönöm a válaszokat!
hány éves vagy?
akármennyi is, mindenképpen baromira sok, hogy 1hetes "járás" után kapásból szexeljetek. Persze ha ilyen 20év fölött vagy akkor az már a te dolgod.
Viszont ha ilyen 14-16éves kis csitri vagy akkor nagyon megértem a szüleidet ha nem hagyják.
Ha tényleg ilyen jól állnak hozzá, akkor én is várnék, hogy mi történik. Ha be lehet csukni az ajtót, akkor csukjátok majd be. De ugye a "mutatáson" nem mész túl? Mert azt lehet úgy is, hogy csak egy pillanat legyen elrejteni a dolgokat... megfelelően kell öltözni hozzá.
És én is azt mondom, hogy egy hét után ez még nagyon korai.
Köszönöm szépen a válaszokat!
19 éves vagyok. És hát igen a "matatáson" semmiképp nem mennénk túl, a szextől még messze vagyunk. Remélem tényleg csak vicceltek. Köszönöm még egyszer a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!