Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék közeledni hozzá?
Figyelt kérdés
Tudom, a kérdésem eléggé gyerekes, de sajnos nincsen tapasztalatom csajozás terén :/.Eddig önbizalmam sem volt nagyon, de van egy lány a suliban, aki 2 barátnőjével szokott általában lenni, hogyan menjek oda hozzá???Mármint mit kéne mondanom?:D Tudom, hogy gyerekes a kérdésem, de ez van :/.2012. jan. 9. 20:20
1/3 anonim válasza:
Szerintem cuki :D
hát csak úgy menj oda hozzá kérdezd meg mi a neve stb.. esetleg ha vannak az osztályában ismerőseid kezdheted azzal, hogy hány órájuk van és úgy a nevét ilyesmik (:
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi első :D Erről eszembe jutott vmi :D.
2012. jan. 9. 20:25
3/3 anonim válasza:
Ja az jó amit az első mondott, vagy kérdezd meg milyen zenét hallgat, vagy filmet, bár ez így érdekes lenne "hé szia milyen zenét hallgatsz?". Bár igazából akár ezt is mondhatod, a lényeg hogy próbálj ne parázni, még fiatal vagy hülyeséget mondasz ez van, majd egyre jobb lesz.
Szóval ki kell használni, mert aztán idősebb leszel és akkor már kicsit tényleg necessebb úgy oda menni "üh.ehhe..szii..iiaa.. hehe.. hogy hívnak?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!