Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, nektek a dagibb (nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek a dagibb (nem hájpacni), vagy az izmosabb, vagy épp kigyúrt pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
azt is írjátok ki, hány évesek vagytok
2012. jan. 6. 18:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

És biztos, hogy ez az alkatodra vonatkozik, nem a fizimiskád nem tetszik nekik?

Habár akárhogy is, elég felszínes, ha külső alapján élből szelektálnak. Szerintem csak rossz helyen keresgéltél.

2012. jan. 6. 19:34
 12/18 A kérdező kommentje:
ha a fejemmel van gondjuk, azon nem tudok változtatni,és őszintén nem is akarok,mert ez is hozzám tartozik,a pocak, az még egy viszonylag könnyen meg változtatható dolog
2012. jan. 6. 19:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Persze.. de a visszautasító lányok miatt felesleges szálkásra varázsolnod magad. Ha eddig is volt, akinek bejöttél, inkább csak maradj kitartó a párkeresésben.
2012. jan. 6. 19:44
 14/18 A kérdező kommentje:
hát igazából nem tudok mást tenni,rossz így egyedül,nem akarok rinyálni,de sokkal jobb lenne, ha lenne valaki, aki velem akar lenni,pedíg nincsenek magas igényeim a lányokkal szemben+tartós kapcsolatot keresek,ha nem így lenne, akkor a szomszéd városba mennék csak,és ott elég sok a kis qrva, akit meg lehet dönteni,sajnos/vagy épp szerencsére undorom van az ilyen csajoktól...
2012. jan. 6. 20:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Mindenesetre ne a külsődben keresd a probléma forrását. Az idő múlásával úgyis majd rájössz, hogy kiknél érdemes próbálkozni, és rögtön levágod, ha egy csaj nem méltó hozzád. (És evvel együtt nem fog úgy tűnni, hogy csak ribancok vagy visszautasító nők vannak.)
2012. jan. 6. 20:25
 16/18 anonim ***** válasza:

teljesen a mackós pasikért vagyok oda :D

ne tocsogjon a zsírban :D de azért legyen olyan jó kis pocija,amit lehet csipkedni,harapdálni

20/L

2012. jan. 6. 21:04
 17/18 A kérdező kommentje:
hát,valahogy így van,hogy vagyok 170 centi,90 kiló(65 lenne a jó elvileg)abból kb 10 ami felesleg, a többi izom.tehát azért anyira kövér nem vagyok...
2012. jan. 6. 21:38
 18/18 xxxstrat válasza:
csak annyira jönnek be nekik, hogy egy éve nyeszlett gyerek voltam ráncos hassal, egy évet iszonyat keményen eddzettem, jol táplálkoztam, és a genetikám is meg van hozzá, most ott tartok hogy a f...szomat szopkodják és nem is egy.. az elött szoba sem áltak velem.. csak ennyire számit a test:)
2012. márc. 9. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!