Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a sovány, vagy inkább ropi alkatú fiúk a husosabb, izmosabb lányokra buknak?
Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 21:46
2/15 anonim válasza:
ez baromság
mindenki az izmos csajokra bukik xD
3/15 anonim válasza:
nem igaz..a f*szt..nekem ropim van és énis az vagyok..ennyit erről :D
5/15 anonim válasza:
Én vékony vagyok (175/65) és a vékony lányok jönnek be. Akkor én lennék a kivétel?
7/15 anonim válasza:
hát én nem jönnék össze olyan férfival aki nálam véknyabb..mert szerintem aki ropi alkatú az még kisfiú és nem férfi
L19
8/15 anonim válasza:
Ez rám biztosan nem igaz.
197 cm vagyok és csak 76 kg. Mindig is a vékony lányok tetszettek.
17/F
9/15 anonim válasza:
Ropi vagyok és pasi:)))
És marhára bejönnek a ropi csajok, még pici cicikkel is:))
10/15 anonim válasza:
teljesen igaz :)
21/F.iszonyatosan tetszik. de egyben kicsit flusztrál is h ő sportosabb mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!