Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú, akinek a masszívabb, izmosabb testű lányok jönnek be, vagy inkább a nagy részük a törékeny 40 kilós cukibabákra buknak?
Figyelt kérdés
A masszív alatt nem a ducikra gondolok, hanem akik csak olyan erősebb testalkatúak.2011. jan. 1. 22:00
3/11 Gishart válasza:
Az, hogy 40 kilós és az, hogy cukibaba az nem függ össze szükségszerűen:D Én egyébként jobban szeretem a vékonyabb (és nem anorexiás) lányokat. Ha vékony, akkor még van rajta valami fognivaló:D
4/11 Moszuke válasza:
az izom férfias, nem nőre való.. legalább is nem nagy mennyiségbe:S
5/11 anonim válasza:
mondjuk én ezekből a másodikra hasonlítok legjobban...
kíváncsi vagyok a pasiknak ezek közül melyik jön be legjobban :P
6/11 anonim válasza:
az apámnak a csupa izom nők jönnek be. 56 éves, ő is sportos.
nem a testépítők, hanem inkább a fitneszversenyeken szereplők.
pl. régen Kállai Ildikó
7/11 anonim válasza:
Helló, nekem volt kézilabdás, lovas és raliversenyző (!) csajom. A kézilabdásnak ráadásul szélesebb volt a válla, mint az enyém. Nagyon bírtam mindet és jók voltak az ágyban. :)
9/11 anonim válasza:
ja igen, Béres Alexandra is nagy kedvence apámnak. :)
10/11 anonim válasza:
nekem bejön, ha egy nő kicsit férfiasabb, izmosabb...
persze ne testépítő...xD az előttem szólóhoz társulok, a fitnesses csajok például, vagy szinte bármilyen sportolók (kivéve SUMO..xD )
illetve ha nem sminkeli magát, hanem természetes, és önmagát adja... ez a legfontosabb :)
üdv
(17/F)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!