Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jön be a fiúknak? A csontos vékony vagy a husosabb?
Figyelt kérdés
Én 16 vagyok és 152cm 45kg-mal. Szerintetek ez rendben van?2011. aug. 16. 22:34
2/8 anonim válasza:
Én is 16 vagyok és 152cm 45kg és sexéhes szingli...érdekel a barátságom? :D
3/8 cartmenkid válasza:
tökéletes amúgy a csontos csak beteges szerintem nemkell húde soványnak lenni de nem is kell húúde kövérnek lenni. szerintem a súlyod meg ideális :)
4/8 anonim válasza:
Ne nevess első!
Én is alacsony vagyok, igaz fiúként ez hátrány is, de lányként szerint jó, de ha látnék képet, akkor tutira meg tudnám mondani amúgy.
5/8 anonim válasza:
Alacsony vagy, de rendben vagy magasság és súly alapján... Bár pár számból nem mondható meg... :) Amúgy a fiúk az egy elég tág fogalom... Mindenkinek más tetszik. És nem csak a két véglet létezik. Szerintem azért a többségnek a vékony de mégsem csontkollekció lányok jönnek be akiken van mit fogni :)
6/8 anonim válasza:
Hogy egy hasonló kérdésre válaszolót idézzek: Kicsit sem manipulatív a kérdés. Amúgy a vékony jobb szerintem, de ízlések és pofonok.
7/8 anonim válasza:
pöff -.-
ha 170 cm vagy és 40 kiló,ha 150 cm és 70 kiló...tök 8
nem tehetsz róla ha nem változik a súlyod(ha csak nem teszel érte)
ha ilyenek miatt nem áll szóba veled a srác,akkor egy jóó nagy faxkalap ;)
8/8 anonim válasza:
Hát nem vagy se csontsovány se full dagadt. Jó az magassághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!