Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek a dagibb (nem hájpacni), vagy az izmosabb, vagy épp kigyúrt pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
azt is írjátok ki, hány évesek vagytok2012. jan. 6. 18:28
1/18 anonim válasza:
Mindegy h izmos vagy nem izmos de a dagi nem jön be :/ L/18
2/18 anonim válasza:
Duci fiúk nekem se jönnek be egyszerűen..
Amúgy a szálkásabb fiúk jönnek be személy szerint nekem.:)
16/L
3/18 anonim válasza:
Nekem volt mindhárom variáció. Hát őszintén szólva nekem csak a dagibbak jönnek be. Most is macis barátom van.
22/L
4/18 anonim válasza:
Nekem az a kombó tetszik, mikor a karja, válla erős és izmos, de azért olyan egészségesebb termet. Mondjuk van egy kis pocakja.
24/n
5/18 A kérdező kommentje:
4. válaszoló-pont el találtál engem
azért is kérdeztem meg, kinek mi tetszik,mert gondolkodtam azon, hogy ami zsírom van, izommá varázsolom,ami nehéz,de meg lehet oldani.gondoltam meg kérdezem a nőknek mi tetszik jobban
2012. jan. 6. 18:45
6/18 anonim válasza:
Csatlakozok a 4. hozzászolóhoz :)
7/18 anonim válasza:
Akkor semmiképp ne törjed magad, mert úgy ahogy vagy, az a legszebb férfitermet!:D
8/18 A kérdező kommentje:
Hát,nem tudom hogy miért,de a csajok akikkel én találkoztam, valahogy még sincsenek oda értem,mármint a külsőmért...Most meg egyedül vagyok.
2012. jan. 6. 19:05
9/18 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy a külsőd a probléma?
10/18 A kérdező kommentje:
mert pl ha msn-en(már amíg le nem zárta magát valahogy) ha ismerkedtem egy csajjal, akkor semmi gond nem volt,szerethető egyéniségem van(ezt mondták a legtöbben)aztán amikor meg látnak képen,mondják, hogy bocs,de nem jösz be, vagy azt se,és nem írnak többet.már volt barátnőm,szóval nem minden csajnak vagyok kevés,de akikkel vel vettem a kapcsolatot, azoknak igen.Élőben már az elején kapom a nemet,vagy azt, hogy havernak igen,pasinak nem.pedíg aki valamenyire ismer, az szerint rendes vagyok,ami elvileg egy pozitív jelző.
2012. jan. 6. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!