Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai tizenéves lányok miért csak a pláza szépfiúk fényképeit lájkolják?
Figyelt kérdés
A rendes pasiknak, nem is szólnak a fényképéhez. A páwák képéhez meg kb 30 lány is van, hogy hozzászól. Pedig ránézve egy fiú képére, háááát csak 1 szál gatyában feszít, fenékig érő hajjal és olyan fejet vág, mintha ááááááhhhhh nem is mondom. Mi ez a tinibetegség?2011. dec. 29. 18:42
11/25 A kérdező kommentje:
Oda van alá írva, hogy alfahím. Egy csep sszőr sem sehol, semmi férfiasság, mégis alfahím? Ne vicceljünk már.
2011. dec. 29. 18:53
12/25 anonim 

válasza:

Mert azok a tinip*csáknak fontos ez a lájkolás és azoknak az ilyenek jönnek be.
Örülj neki, így legalább tudod, ki a selejt csajfronton.
13/25 A kérdező kommentje:
De hiába beszélgetek ilyen lányokkal (23 vagyok), hogy miért ilyenek és le kellene erről szokni. Még engem oktatnak ki a 16-18 éves kiscsajszik, hogy ómódú vagyok, és látszik a szemükben, hogy nem lehet ettől eltántorítani őket. Tiszta rögeszmések mind. Olyanok mint Észak Koreában a vezetőt imádó nép, hogy csak az a jó amit ő tesz(vagyis ezek a páwa fiúk), a többi senkit sem érdekel.
2011. dec. 29. 18:56
14/25 anonim 

válasza:

azért van, mert az tetszik nekik, az én képeimet senki nem"lájkolja".
mert nem tetszem nekik.enyi az egész.
15/25 anonim 

válasza:

Biztos azért nem lájkolják a képeidet mert csúnya pasi vagy. Nem azért mert nem vagy páwa. Ha idegesít, akkor töröld magad fészbukról, amúgyse veszed sok hasznát, főleg ha leszarnak
16/25 problem?:D 

válasza:

Mert vannak barátaik-.-"ÉS ők a rendes barátaik,akik barátkoznak velük,akiknek lájkolják a képeiket(:
17/25 anonim 

válasza:

"A mai tizenéves lányok miért csak a pláza szépfiúk fényképeit lájkolják?" De miért kell állandóan általánosítani? Képzeld, nem minden lány ilyen...
Üdv: "Egy mai tizenéves lány"
18/25 anonim 

válasza:

nekem van egy 8 lájkos képem pedig rendes pasi vagyok :D
19/25 anonim 

válasza:

8 like? az nagyon kevés, 10 like alatt levegő
20/25 anonim válasza:
"igen, mindjárt jön a hajvasaló, és a csőfarmer fikázása..."
Pont ezek miatt ribancodtak el. :)
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!