Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális lányokkal hol lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális lányokkal hol lehet ismerkedni? értem ez alatt hogy nem kocsma discó pláza .

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 12:41
 1/10 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom mi bajod az ilyen helyekkel. Nem legalja kocsmákra gondolok, de rohadt sokan oda járnak be beszélgetni, mert jól érzik magukat. Discoban is vannak normális emberek. Felénk a nem normális a ritka.

Nem tudom mondjuk hány éves vagy, én a huszonéves korosztályról beszélek.

2011. júl. 28. 12:44
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
barátok által ismerkedhetsz meg leginkább (normális barátok), nem feltűnősködnek, így nehéz őket megtalálni.
2011. júl. 28. 12:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ÉS normális mégis élettelteli belevaló 20-25 év közötti csávókat? :) :D
2011. júl. 28. 12:53
 4/10 A kérdező kommentje:
én 15-17 éves korosztályra gondolok
2011. júl. 28. 12:54
 5/10 bix ***** válasza:
100%

sietned kell utsó. még 2 nap és kicsúsztam a limitből:D

egyébként meg én is kérdezhetném, itt pesten elég ritka a szórakozóhelyeken a normális lány, aki nem a pénztálcádra vagy a kocsidra csattan rá...

pasikból utsó passz, mi biciklizünk túrázunk, konditerembe járunk, és kb ennyi... suliban több az esély még az ilyenekre, fősulikon pláne, azon kívül viszont elég necces. mármint normálisat felszedni. utcán is fel lehet szedni vagy buszon lányokat, de az azért... nagyon alja:D

2011. júl. 28. 12:57
 6/10 napietus ***** válasza:
mondjuk baráti körben, ismerősökön keresztül, sportpályán (pl. akikkel egy klubban vagy).
2011. júl. 28. 13:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Na és normális fiúkkal hol lehet ismerkedni?
2011. júl. 28. 13:04
 8/10 napietus ***** válasza:
lányok, ugyanúgy. ne legyetek már ilyen szerencsétlenek, mert sose találtok egymásra, otthon a szobában a monitor előtt biztos nem :D
2011. júl. 28. 13:06
 9/10 bix ***** válasza:
100%
pl beiratkozol valami társastáncra...
2011. júl. 28. 13:12
 10/10 anonim ***** válasza:
FÉSZBUKK XDXD
2011. júl. 28. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!