Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pasiknak milyen csaj jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak milyen csaj jön be? Vagány, pláza cica.. ?

Figyelt kérdés
2007. szept. 10. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ, hogy milyen pasiról van szó!

Gondolj csak bele! Neked zgyanazok a fiúk tetszenek, mint a barátnődnek, nővérednek vagy a szomszéd lánynak?

Az emberek különbözőek, különböző az ízlésük is.

Ami nagyon fontos, hogy légy mindig ápolt, tiszta, rendezett. Senkinek se tetszik egy zsíros hajú, koszos cipőjű, büdös szájú lány. De gondolom, ezt te is tudod.

Valószínűleg olyan fiúnak fogsz tetszeni,a kinek a stílusa közel áll a tiédhez. Egy rocker és egy diszkócica ritkán talál egymásra, bár nem lehetetlen.

Ami viszont fontos, ne a srácok kedvéért egyél fel egy stílust, hanem a magad kedvéért. Hidd el előbb-utóbb megtalálod azt akinek tesztel és ő is neked!

Sok sikert!

2007. szept. 10. 16:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont az ellenkezője jön be, és mégsem találok megfelelőt.
2007. szept. 10. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Ez teljesen ember függő hiszen aki az egyiknek tetszik az a másiknak már nem biztos. De sztem te azért kérdezed mert olyan akarsz lenni akiket a pasik jobban bírnak de sztem ne tedd ezt. Én is így gondoltam régebben és a barátomon is láttam hogy megnézi az ilyen pláza cicás csajokat meg stb és mondtam neki hogy mit szólna ha én is ilyen lennék. Azt mondta ne tegyem mert ő azért van velem mert így szeret és barátnőnek inkább visszahúzódobb lányt szeret nem pedig a vagány pláza cicákat. És hogy igaz hogy megnézi őket de b.nőnek nem kellenek. Tehát ha emiatt kérded akkor ne akarj változni és olyan lenni mint mások. Maradjon meg az egyéniséged. Ha más okból kérdezted akkor bocsi a rövid eszmefuttatásért:)
2007. szept. 11. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van 2 ilyen "plázacica" szerű barátom: Tök jóban vagyok velük, de úgy nem az eseteim.
2007. okt. 19. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:
94%
(Fiú vagyok) Ismerek egy pár pláza cicát és rohadtul utálom őket!! Ráadásul undorítóak is!!!! magsasarkú csizma, fél méteres köröm, köldökig érő kabár meg póló meg faxom tudja micsodák... sztem ez már undorító! Nekem mindegy milyen a lány, de ne legyen pláza cica ÉS SZÉP LEGYEN! na meg a fejébe is legyen tudás :) nekem ez a véleményem...
2007. nov. 28. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:
4%
Jöhet plázacica, emocica;) mind1 csak az 9sszkép jó legyen
2008. jún. 29. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!