Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Észrevettétek hogy minél csúnyább és kövérebb egy csaj, egyfolytában csak rinyál hogy miért kellenek a pasiknak a vékony cicababák, miközben ők is csak a leghelyesebb, legpénzesebb stb. pasit akarják maguknak?
Mert nők. De a viccet félretéve, nem feltétlenül a nő a hibás, ha elhízik. Lehet, hogy genetikailag benne van a génjeiben az elhízás veszélye. De attól még nő, és ő is ugyanúgy szereti a szépet, jót, biztonságot nyújtó pasit. A rinyálást én annak teszem be, hogy ezzel akarják a saját magukkal való elégedetlenségüket ellensúlyozni. Viszont, nem minden kövér csaj ilyen szerintem. És amíg nem próbáltad a szexet egy húsosabb csajjal, addig ne mond, hogy a sovánnyal jobb:D
Olyan ez mint a pizza: Inkább a húsos, mint a gombás...
Van ilyen, igen:)
Míg én vékony és csinos vagyok, nekem nem kell jóképű és gazdag, hanem normális, és van egy csomó dagi lány ismerősöm, s bizony ők gazdag pasit akarnak és meg is kapják!
Fiúban még több ilyen van.
Sok ismerősöm van, aki semmit nem tesz, hogy vonzóbb legyen, ráadásul természetük sem igazán jó...és hát topmodell leányzót akarnak.
19/F
Amikor összejöttem párommal-nagyon helyes, kedves fiú- két teltebb lányimserősöm is el kezdte durván kritizálni: "óó xx sportot űz? az de gagyiii", stb.
Savanyú a szőlő, ennyi.
"Amikor összejöttem párommal-nagyon helyes, kedves fiú- két teltebb lányimserősöm is el kezdte durván kritizálni: "óó xx sportot űz? az de gagyiii", stb.
"
A sport melyik bolygón gagyi?
Hát bocs de nem tudok elképzelni olyan sportot ami gagyi.
Nyilván a tv előtt fagyit és bonbont zabálni közel sem annyira gagyi.
Szép kis szinvona
Nem. Csak az én ötletemet átvette, mert zavarja, hogy tényleg igaz, ha minél csúnyább egy pasi annál jobb nőt akar.
ez sajnos sokszor igaz.
De a dagi lányok is szeretik a gazdag jóképű pasikat...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!