Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pláza wck-ben szokott lenni óvszer automata?
Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 12:11
2/11 anonim válasza:
Nem, de kamera igen. Pl az egriben. :D
3/11 A kérdező kommentje:
ma 12:12
szégyenlős vagyok:D
2011. nov. 30. 12:27
4/11 anonim válasza:
na pont egy boltban nem érdekel senkit sem...:)
Hány éves vagy?
5/11 anonim válasza:
Hidd el terhességi tesztet venni a patikában még cikibb!
7/11 anonim válasza:
Ha sokat turkálsz a budiban, akkor van esély rá, hogy találsz egyet. De lehet, hogy az sajnos használt.
8/11 anonim válasza:
Sose láttam, eddig a legfurább helyen levő óvszerautomata a Stadionok buszállomás várótermében volt, de már elvitték :D
Várakozás közben hátha kedvet kap valaki? Vagy fent a buszon utazás közben? :D
Plázákban mindig van dm-rossmann-valamilyen nagyobb üzlet, ott van gumi.
9/11 anonim válasza:
pedig állítom nem ártana odarakni egy gumi autómatát... multkor is benyitok az egyik férfiwcbe és hallo ma nyögéseket az egyik fülkéből... csak brunyálnom kellet szval elmentem meletük erre bent hallották a lépteimet kiszól a kandúr h "bocs de foglalt" (pedig csak elmentem a fülke elött) erre visszaszóltam h "hallom" a csaj meg kuncogott és dugtak tovább -.-'' aszt hittem vmi nagyon ocsmányat szólok be...
10/11 anonim válasza:
Azt olvastam ha nem mersz boltban óvszert venni nem állsz készen a szexre szval hagyd :D
Ha lány vagy akk ez igaz, ha fiú akk meg lehetnél tökösebb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!