Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 15 éves meleg srácként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves meleg srácként hogyan tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

Több topicot is már végig olvastam, de internetes párkereső oldalakon általában 18 felett lehet csak regisztrálni, tehát ott nem tudok korombeliekkel. Ebben a városban ahol lakok nem nagyon van meleg bár, meg az nem is nekem való.:) Tudom hogy fiatal vagyok, de akkor is szeretnék egy párkapcsolatot. Elég félénk is vagyok, szóval csak kíváncsi vagyok ti mivel próbálkoznátok a helyemben.

Természetesen a homofóbok és a degeneráltak kíméljenek.:)

2011. dec. 29. 17:13
 81/102 anonim ***** válasza:
51%
ettől még ha megtudják,akkor a legtöbb csávó undorodva fog rádnézni.
2012. jan. 2. 17:04
 82/102 anonim ***** válasza:
100%
de nem értem hogy miért? ha nem tudják hogy meleg vagyok haverok vagyunk, ha elárulom meg nem néznek rám? nem értem miért gondolják azt hogy minden meleg egy pasifaló és hogy nekik mindenki kell?
2012. jan. 2. 17:24
 83/102 A kérdező kommentje:
Mert a társadalom, főleg Magyarországon rendkívül unintelligens. Gondolok főként a fiatalokra, akik az idióta nevelés miatt homofóbok. Senkinek sem könnyű boldogan élni, se a heteróknak se az lmbt-knek. A különbség, hogy mi nem nehezítjük a heterók életét. Intelligencia. Persze mindenhol vannak kivételek. Köszönöm a sok választ.:)
2012. jan. 2. 17:30
 84/102 anonim válasza:
100%
Amennyiben örömöd leled benne, hogy egy rendes kérdésre bunkó választ írsz, akkor igen!
2012. jan. 3. 19:33
 85/102 anonim válasza:
100%

Mint látom már ez nem most kezdett téma, de gondoltam attól még írok. Én szintén meleg vagyok, és erről csak anyukám tud. Részben csak azért mert szüleim elváltak bár azért is mert apáról tudom, h kiakadna. Én is eléggé tisztába vagyok azzal, h fiatal vagyok de viszont szeretnék egy párkapcsolatot. Kicsit érdekesen fog hangzani, de én szívesen megismerkednék veled. :D

Ha gondolod írj rám. kovacsgergo006@gmail.com

és nyugi én nem vagyok valami pedofil apuka vagy nagypapa.... >< xDD

15/F

2012. jan. 10. 05:56
 86/102 anonim ***** válasza:
100%

Ha bárki szeretne ismizni , akkor én itt vagyok :)

face, MSN vagy itt , 17/F ( nem sokára 18 , ; na jó..., még fél év )

2012. jan. 10. 09:31
 87/102 anonim ***** válasza:
100%
milyen aranyosak vagytok :))
2012. jan. 10. 21:04
 88/102 anonim ***** válasza:
37%
Mi ebben az aranyos?
2012. jan. 14. 12:12
 89/102 anonim ***** válasza:
36%
Kimész a Magyar Gárda felvonulására, és a nyakadba akasztasz egy táblát, hogy "Emma vagyok, ismerkedni szeretnék". Biztos a siker:DD
2012. jan. 19. 10:53
 90/102 anonim ***** válasza:
100%
17 vagyok ha elég érett vagy, írhatsz priviben:)
2012. aug. 19. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!