Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 15 éves meleg srácként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves meleg srácként hogyan tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

Több topicot is már végig olvastam, de internetes párkereső oldalakon általában 18 felett lehet csak regisztrálni, tehát ott nem tudok korombeliekkel. Ebben a városban ahol lakok nem nagyon van meleg bár, meg az nem is nekem való.:) Tudom hogy fiatal vagyok, de akkor is szeretnék egy párkapcsolatot. Elég félénk is vagyok, szóval csak kíváncsi vagyok ti mivel próbálkoznátok a helyemben.

Természetesen a homofóbok és a degeneráltak kíméljenek.:)

2011. dec. 29. 17:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/102 A kérdező kommentje:
választ adtál, és azért pontoztalak le, mert nem volt hasznos. Kétlem hogy sok meleg lenne Fluor koncerten, mivel a melegeknek is van ízlése:) és álltalában az túlmutat Fluoron és SP-n.
2011. dec. 29. 21:52
 42/102 anonim válasza:
100%
írtam privit nézd meg
2011. dec. 29. 22:12
 43/102 anonim ***** válasza:
74%

nekem is írhatnál privátot (:

2011. dec. 29. 22:39
 44/102 anonim válasza:
100%

Szeretnék az arany középúton maradni, se védeni, se támadni. Szerintem egész normális fiú, írások alapján.

Próbálj meg egy olyan oldalt keresni, ahol melegek vannak. Oda regisztrálni, életkorra lehetséges (sőt biztos) hogy kamuzni kell. De ha beszélgetsz valakivel, neki ismerd be a valódi korod.

L.

2011. dec. 29. 23:12
 45/102 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de az ilyen oldalakat én nem tartom annyira jó ötletnek. Lehet félre értettétek azt a hozzászólásomat.:) Én úgy értettem azért nem akarok ilyen párkereső oldalakon keresgélni, mert ott nincsenek a korosztályombelik, és én nem nagyon szeretnék még 18 körüliekkel ismerkedni, inkább a korombeliekkel.
2011. dec. 29. 23:22
 46/102 anonim válasza:

Akkor én is azt tudom tanácsolni, hogy várj még néhány évet, mert kevés a korodbeli (15-16 éves) fiú, aki már biztos benne, hogy a saját neméhez vonzódik. Kevesen ismerik csak be, próbálnak menekülni a tudat elől.

Előző voltam.

2011. dec. 30. 11:36
 47/102 anonim ***** válasza:
Hát.....probálkoz:)
2011. dec. 30. 15:39
 48/102 anonim ***** válasza:
100%

naaah hát tényleg inteligen fiúnak tünsz az írásaid alapján mintha nemis 15 éves lennél xD *gyanús mosoly*

am a kérdésre válaszolva a chat.hu a legjobb ismerkedési eszköz..mert pl ha utcán szemezgetel vagy ilyenek akk lehet h melléfogsz és rosszul jársz...am msot nem tetszik senki?pl osztálytársad?

17/f (meleg)

2011. dec. 30. 15:43
 49/102 anonim ***** válasza:
*inteligens
2011. dec. 30. 15:44
 50/102 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:D Megnyugtatlak nem is olyan rég múltam el 15.:) Hát van aki tetszik külsőleg, de olyan nincs akinél bepróbálkoznék. Főleg mert az osztályom nagy része bunkókból áll és én értelmesebb típus vagyok.:D A suliban van pár srác aki mondhatjuk tetszik, néha összenézünk a folyosón, de semmi több, csak gyanakodhatok.:D egyébként sajnos nekem is úgy tűnik hogy kevés a korombeli, de én türelmetlen típus vagyok. Köszönöm a válaszokat.:)
2011. dec. 30. 16:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!