Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves meleg srácként hogyan tudnék ismerkedni?
Figyelt kérdés
Több topicot is már végig olvastam, de internetes párkereső oldalakon általában 18 felett lehet csak regisztrálni, tehát ott nem tudok korombeliekkel. Ebben a városban ahol lakok nem nagyon van meleg bár, meg az nem is nekem való.:) Tudom hogy fiatal vagyok, de akkor is szeretnék egy párkapcsolatot. Elég félénk is vagyok, szóval csak kíváncsi vagyok ti mivel próbálkoznátok a helyemben.
Természetesen a homofóbok és a degeneráltak kíméljenek.:)
Igen tanuláson. A többire meg ott vannak a barátok.
2011. dec. 29. 18:41
12/102 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva elég zárkózott vagyok, és nincsenek nagyon barátaim. Egy hozzám hasonló barátban aki meleg talán meg tudnék bízni. A tanulással meg nem lehet eltölteni az egész napot, jó tanuló vagyok jó iskolában, nem kell ezért aggódni.(:
2011. dec. 29. 18:45
13/102 anonim válasza:
idősebb vagyok mint te.am lehet hogy éretlenebb is de nem érdekel.és soha nem akarok,felnőni.az életet nem kell komolyan venni.jó vannak dolgok,de szórakozni kell.nem úgy mint csomóan,hogy hú most azt hiszi sokkal jobb mert ő már felnőtt,és ez abból áll hogy nem vevő a poénokra,és nem lehet vele ellenni.ugyhigy inkább nem növök fel.
2011. dec. 29. 19:05
14/102 anonim válasza:
Viccen kívül, szerintem Fluor/SP/antifitness kocerteken sok a meleg, az rendkívül célpontgazdag környezet lehet számodra.
2011. dec. 29. 19:10
15/102 anonim válasza:
Kedves kérdező.. te annyira vagy homár csak mint az itteni kérdezők...
Neke semmi bajod sincs az ég világon csak unatkozol és jó érzés heccelni az "oroszlánokat" 15 éves Melegek biztos hogy nem léteznek mert ebben a korban kezdenek el érdeklődni a szexualitás felé (elötte csak divatbol kefélnek orrba szájba) szóval ajánlom, hogy felejtsd el ezt a hülyeséget hogy b*zi vagy mert ha sokáig hangoztatod akkor jönni fognak olyan "férfiak" akik kicsit erösebbek nálad és elsöosztályú kö*ögöt csinálnak belőled akaratod ellenére. És jobb lenne ha elkezdenél élni és nem hülyeségeket irkálni a neten...
20/F
2011. dec. 29. 19:17
16/102 anonim válasza:
ugye?végre igazat addtak nekem.
2011. dec. 29. 19:19
17/102 A kérdező kommentje:
:D utolsó, meggondolatlan vagy. Nem értem az embereket hogy lehetnek annyira biztosak magukban hogy olyanokról tényként beszélnek amiket hírből is alig ismernek. Az igaz hogy nem vagyok biztos abban hogy az orientációm ilyen marad, de jelenleg meleg vagyok.:) Az igaz hogy jobb dolgokkal is foglalkozhatnék de a szívemnek most ez a fontos. A megfélemlítésed meg nevetséges, hacsak azok a dúrva emberek nem informatikus zsenik nem találnak meg.:)
Jah és ez nem becézgetés, csak egy olyan szó ami nem sértő. Ha nehezedre esik ezt használni akkor a hiba benned van.
2011. dec. 29. 19:24
18/102 anonim válasza:
Nem kedves kérdező a hiba nem azokban van akik megmondják az igazat hanem benned aki azzal akar "kiemelkedni" a többiek közül hogy feldobja a témát hogy homokos. Mert ez az igazság, hogy feltünési viszketekséged van neked is. Nem gondolod, hogy a legtöbb homár az mind "csendes visszahúzodó" stilus? Egy sablonra csináljátok mind mert ez most a divat. Régen nem poénkodtak ilyennel mert a Görögöknél kihajitották öket a Taügetoszra. És a történelem mindig is elítélte a homokosokat és sosem fordult elö az, hogy valaki nyíltan hirdesse ezt. Mindenki eki TÉNYLEG b*zi volt igyekezet csendbe magába tartani ezt az infot. MEz csak a 21 század uj találmánya mikor kifogytak a diszkos f*szakalpok az ötletekből ezért beujitották ezt, hogy nyíltan hirdetik. Aztán elönti öket a büszkeség, hogy "na végre mindenki rám figyel" aztán élik tovább az életüket. Kiváncsi vagyok, nagyon kíváncsi, hogy mit csinálnál ha tényleg rádmászna egy meleg.
2011. dec. 29. 19:31
19/102 A kérdező kommentje:
Érdekes.. és igazából kis részben igazad van, ma tényleg sokan lehetnek ilyenek, de sajnos most nem talált, én tényleg meleg vagyok és nincs feltűnési viszketegségem.:) A történelmi tudásod pedig eléggé hiányos. Az ókori Rómában teljesen elfogadott volt a homo/bi szexualitás. Ők azt kúrtak akit akartak.:D persze az mát kétséges, hogy ez normális volt -e. Mellesleg erős túlzás, hogy a spártai szokásokat az egész Hellász nevében írod. Kétlem hogy bármit is tudnál a történelmükről. Sajnos manapság mindenki azt hiszi hogy okos, és tényként beszél. Ez nagyon nagy hiba. Csak gondolj bele hogy nincs igazad, próbáld elfogadni.:)
2011. dec. 29. 19:42
20/102 anonim válasza:
előző nincsigazad.az ókori görögök egy nővel nem tudtak elképzelni szerelmet,csak férfival.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!