Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves meleg srácként hogyan tudnék ismerkedni?
Több topicot is már végig olvastam, de internetes párkereső oldalakon általában 18 felett lehet csak regisztrálni, tehát ott nem tudok korombeliekkel. Ebben a városban ahol lakok nem nagyon van meleg bár, meg az nem is nekem való.:) Tudom hogy fiatal vagyok, de akkor is szeretnék egy párkapcsolatot. Elég félénk is vagyok, szóval csak kíváncsi vagyok ti mivel próbálkoznátok a helyemben.
Természetesen a homofóbok és a degeneráltak kíméljenek.:)
ma 19:42
Ez valóban igaz. Az ókori katonáknál is gyakori volt a biszexualitás. Mivel a háborúk és kiképzések miatt gyakran maradtak távol a nőktől sokszor tettek egymásnak úgymond "szívességet". És ugyanez igaz a nőkre is akik otthon voltak, távol férjeiktől.
Az állatoknál szintén megfigyelhető jelenség főleg a madarak és emlősök körében. És itt már meg is bukott, hogy természetellenes.
akkor ucso ketönek irom:
Nem azt irtam hogy az ókori Hellászban mindenhol ez volt. És azt sem irtam hogy Rómában tiltott volt. Azt irtam hogy régen szigorubban vették az ilyen embereket.
A válaszolonak meg azt üzenem hogy ne hidd ám, hogy minden csaj a homiknak beállitott srácokra bukik mert ha enélkül nem szereztél csajt akkor ezzel se fogsz...
ma 19:44
Ez szintén igaz. De a szerelem alatt gondolom te szexet is értesz. Nos ez így már nem teljesen. A görög férfiak nőkkel éltek életet, de szerelmesek egymásba voltak. De ez csak Platón követőire áll. Innen származik a plátói szerelem kifejezésünk. A tiszteleten alapszik.
Viszont a mítoszaikban a görög istenek gyakran háltak együtt tőlük jóval alacsonyabb rangú férfiakkal.
az "Értetlenkedő" visszavág következö epizód:
Az okori görögöknél tény, hogy volt bieszxualitás de nem a mostani formában. A görögök egymásban láttá ka "firfiideált" de nem keféltek félre pasikkal. Szexre csaknőket alkalmaztak. ott van pl Szappho aki lezbosz szigetéről származott és töle ered a "leszbikus" kifejezés.
A Görög istenek nem férfiakkal hanem emberi nőkkel "alacsonyodtak le"
A rómaiak között mivel Görög "bevándorlók" alapitották rómát sok a hasonlóság a két nép mentalitása között.
És továbbra is fenntartom hogy nem vagy homár csak unatkozol és feltünésre vágysz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!