Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 15 éves meleg srácként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves meleg srácként hogyan tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

Több topicot is már végig olvastam, de internetes párkereső oldalakon általában 18 felett lehet csak regisztrálni, tehát ott nem tudok korombeliekkel. Ebben a városban ahol lakok nem nagyon van meleg bár, meg az nem is nekem való.:) Tudom hogy fiatal vagyok, de akkor is szeretnék egy párkapcsolatot. Elég félénk is vagyok, szóval csak kíváncsi vagyok ti mivel próbálkoznátok a helyemben.

Természetesen a homofóbok és a degeneráltak kíméljenek.:)

2011. dec. 29. 17:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/102 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:42

Ez valóban igaz. Az ókori katonáknál is gyakori volt a biszexualitás. Mivel a háborúk és kiképzések miatt gyakran maradtak távol a nőktől sokszor tettek egymásnak úgymond "szívességet". És ugyanez igaz a nőkre is akik otthon voltak, távol férjeiktől.

Az állatoknál szintén megfigyelhető jelenség főleg a madarak és emlősök körében. És itt már meg is bukott, hogy természetellenes.

2011. dec. 29. 19:46
 22/102 anonim ***** válasza:
19%

akkor ucso ketönek irom:

Nem azt irtam hogy az ókori Hellászban mindenhol ez volt. És azt sem irtam hogy Rómában tiltott volt. Azt irtam hogy régen szigorubban vették az ilyen embereket.

A válaszolonak meg azt üzenem hogy ne hidd ám, hogy minden csaj a homiknak beállitott srácokra bukik mert ha enélkül nem szereztél csajt akkor ezzel se fogsz...

2011. dec. 29. 19:47
 23/102 anonim ***** válasza:
100%
hogy vették szigorúbban,ha az volt az elfogadott,hogy érzelmileg,csak férfit szerethetsz?
2011. dec. 29. 19:49
 24/102 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:44

Ez szintén igaz. De a szerelem alatt gondolom te szexet is értesz. Nos ez így már nem teljesen. A görög férfiak nőkkel éltek életet, de szerelmesek egymásba voltak. De ez csak Platón követőire áll. Innen származik a plátói szerelem kifejezésünk. A tiszteleten alapszik.

Viszont a mítoszaikban a görög istenek gyakran háltak együtt tőlük jóval alacsonyabb rangú férfiakkal.

2011. dec. 29. 19:50
 25/102 A kérdező kommentje:
:D köszönöm a válaszolóknak. Te kis értetlenkedő:D Nehéz felfogni hogy meleg vagyok, és ezzel nem csajokat, hanem egy srácot, vagy barátokat akarok szerezni?:D Szerintem ezt nem olyan nehéz felfogni..
2011. dec. 29. 19:51
 26/102 anonim ***** válasza:
100%
* szexuális, ez kimaradt
2011. dec. 29. 19:51
 27/102 anonim ***** válasza:
100%
szexre nem gondolok,mert akkor mivel sok volt a kisgyerekek halálozása,ezért állandóan gyereket kellett csinállniuk,tehát én nem erre gondoltam.igaz valahogy csak felállt nekik nőkre is,de az elfogadott az volt ha egy csávót szeretsz.persze ez annyiban is maraddt a fajfenntartás miat,de ha eggyik megcsinállta a másikat alkalmannkénnt,ebből gondolva nem csinálltak belőle ügyet szerintem.
2011. dec. 29. 19:55
 28/102 anonim ***** válasza:
49%

az "Értetlenkedő" visszavág következö epizód:

Az okori görögöknél tény, hogy volt bieszxualitás de nem a mostani formában. A görögök egymásban láttá ka "firfiideált" de nem keféltek félre pasikkal. Szexre csaknőket alkalmaztak. ott van pl Szappho aki lezbosz szigetéről származott és töle ered a "leszbikus" kifejezés.

A Görög istenek nem férfiakkal hanem emberi nőkkel "alacsonyodtak le"

A rómaiak között mivel Görög "bevándorlók" alapitották rómát sok a hasonlóság a két nép mentalitása között.

És továbbra is fenntartom hogy nem vagy homár csak unatkozol és feltünésre vágysz...

2011. dec. 29. 19:57
 29/102 anonim ***** válasza:
Akkor olvass utána Zeusz és Ganümédész ill. Apollón kalandjainak.
2011. dec. 29. 20:04
 30/102 A kérdező kommentje:
Kedves "Értetlenkedő" :D kérlek ezt hagyd abba, itt most nem az a téma hogy mi volt az ókorban, vagy hogy én meleg voltam -e, hanem az hogy párt szeretnék magam mellé.:) A te feltételezésed abszurd, semmi értelme egy durván "meleg társkereső" topicot nyitni, mikor egy csajt akarok befűzni. Remélem érted a lényeget. Ha csajozni akarnék akkor kiraknék egy bu.zis képet fészre és várnám a csajok leveleit, meg jelölgetném őket kb. Ennyit erről, tőrődj bele ebbe légyszíves. Másokat is kérek hogy maradjanak a témánál, köszönöm.:)
2011. dec. 29. 20:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!