Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 15 éves meleg srácként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves meleg srácként hogyan tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

Több topicot is már végig olvastam, de internetes párkereső oldalakon általában 18 felett lehet csak regisztrálni, tehát ott nem tudok korombeliekkel. Ebben a városban ahol lakok nem nagyon van meleg bár, meg az nem is nekem való.:) Tudom hogy fiatal vagyok, de akkor is szeretnék egy párkapcsolatot. Elég félénk is vagyok, szóval csak kíváncsi vagyok ti mivel próbálkoznátok a helyemben.

Természetesen a homofóbok és a degeneráltak kíméljenek.:)

2011. dec. 29. 17:13
 51/102 anonim válasza:
100%

Korodbeli vagyok, azért mondtam/gondoltam. :)

L.

2011. dec. 30. 20:12
 52/102 anonim ***** válasza:
91%
Írj, majd privibe, mert én is 16/F meleg vok! Megismerkedhetnénk!
2011. dec. 30. 22:09
 53/102 anonim ***** válasza:

szia. ezzel nincs semmi baj. te ilyen beállítottságú vagy. és helyesen teszed, hogy az ilyen hülye parasztokkal nem törődsz! :) ha megírnád hova valósi vagy, akkor talán tudnék neked segíteni (: amúgy sok szerencsét neked, remélem találsz egy rendes fiút magadnak!

15/L.

2011. dec. 31. 03:42
 54/102 anonim ***** válasza:
Nem rossz ötlet!
2011. dec. 31. 15:30
 55/102 A kérdező kommentje:
:DD vicces lenne:D de az nem úgy megy hogy most elmegyünk pasizni, aztán mindketten felszedünk vkit:D Köszönöm szépen, én is reménykedem hogy találok magamnak vkit, mert néha nagyon magányosnak érzem magam és még depis is leszek ez miatt.
2011. dec. 31. 16:17
 56/102 anonim ***** válasza:

:) jó hogy nem azt tanácsoljátok hogy hármasban...-.-

idők kérdése, és találsz valakit. van egy pár srác aki szintén meleg. és vicces, hogy egy részük helyes is.. :D

2011. dec. 31. 17:06
 57/102 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem találni fogsz magadnak vkit, mert sok jó meleg és kedves pasi él a Földön! Hajrá Itt vok én is!
2011. dec. 31. 17:13
 58/102 anonim ***** válasza:
49%
ez nem úgy működik mint a csajozás?most nem az...
2011. dec. 31. 17:42
 59/102 anonim ***** válasza:
Nem mert a melegeket nem sokan fogadják el és sokan akkor is tagadják, ha azok....és inkább nem lesz senkijük minthogy bevallják......de sztem ebben nincs semmi szégellnivaló!
2011. dec. 31. 17:49
 60/102 anonim ***** válasza:
50%
hogy van e azt hagyjuk,de az eggyik nem látja a másikon hogy homokos?
2011. dec. 31. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!