Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! A csendes, szerény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A csendes, szerény lányok, vagy a nagyszájú csajok jönnek be inkább?

Figyelt kérdés

pls írjatok kort is!

16/L

2009. máj. 20. 18:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló kérdést tettek fel pár sorral lejjebb:) csendes, szerény, de azért 1 kis vagánysággal párosuljon! 21/f
2009. máj. 20. 18:17
 2/17 A kérdező kommentje:

"Fiuk! Milyen lanyok jonnek be inkabb nektek? Szereny, nagykepu, aranyos, felvagos? Persze írhattok mast is."

Erre gondolsz?:) Van benne hasonlóság, de a kérdés lényege nem ugyanaz. Én arra vagyok kiváncsi, hogy csendes, vagy nagyszájú?

2009. máj. 20. 18:30
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Kellemesen el tudjunk beszélgetni, legyen közös témánk, megértsük egymást... Ezek sokkal fontosabbak annál, mint, hogy sokat beszél, vagy sem, vagy... DE általában a szerény lányok bírnak olyan "mögöttes tartalommal", amiért érdemes velük beszélgetni, amiért lehet őket kedvelni... Szerintem. Viszont ez tényleg nem csak ettől függ, és nemcsak a szerény lányokkal lehet jól beszélgetni... Egy biztos, két ember közti vonzalom ennél sokkal nagyobb dolgokon dől, vagy bukik, vagy, ha nem, akkor én vagyok túl romantikus.

19/F

2009. máj. 20. 19:12
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
TEljesen egyetértek az előző hozzászólóval. KEll közös téma. vannak sztem oylan lányok is, akik kissé visszahúzódók, de ha egy idő utánb megbízik a pasiba és közös az érdeklődés, akkor felengednek, megnyílnak":)
2009. máj. 20. 20:00
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek az előző hozzászólóval. KEll a közös érdeklődés, szimpátia.
2009. máj. 20. 20:01
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg, hogy ne legyen unalmas. Érdekes módon a lányok elvárják, hogy beszélgess velük, tartsd fenn a figyelmüket, de ők megmaradnak az egyszerű, már-már unalmas válaszoknál. És ez nagyon nem jó, én például ki nem állhatom ha kepesztek valakiért és viiszonzatlan marad. Legyen érdeklődő, tudja továbbvinni a beszélgetéseket. Maradjon meg nőnek, lánynak.

22/f

2009. máj. 20. 21:06
 7/17 anonim ***** válasza:
én pl a nagyszájú csajokat ha tehetem elkerülöm, nagyon idegesítőek f/25
2009. máj. 20. 21:09
 8/17 anonim ***** válasza:
Én a kedves, csendes csajokkal sokkal jobban kijövök, a nagyszájúakkal max. a szexért állok szóba, de azokkal egyáltalán nem tervezek komolyabb kapcsolatot.
2009. máj. 21. 14:05
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nálam sokszor egyénfüggő, én visszafogottabb srác vagyok, de csajoknál nem feltétlenül csak a szintén visszafogottabbak tetszenek! Ez lehet olyan mint a "tűz és víz" esete... 19/F
2009. máj. 21. 16:25
 10/17 anonim ***** válasza:
csendesebb, de ne legyen zárkózott
2009. máj. 22. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!