Csendes, visszahúzódó lány vagyok, hogy legyek nagyszájú, laza, a társaság lelke?
Erre háromféle válasz van.
1) Lehet, hogy alkatilag nem vagy "nagyszájú, laza, a társaság lelke". Ez egyébként nem baj.
2) Még csak 15 éves vagy. Valamelyest kialakult személyiségről 20 év körül beszélhetünk. Még sokat változol, kamaszoknál egyébként gyakori a bizonytalanság, félénkség.
3) Néha az önbizalom hiányzik. Ezen sokat változtat valami jelentős sikerélmény. Ilyen következménye lehet annak, ha elkezdesz valamivel foglalkozni (ének, zene, tánc, tanulás, művészet stb.), ami valamilyen sikerélményhez (előadás, verseny, kiállítás, tábor stb.) vezet. Efféle élményeken átesett embereket gyakran mintha kicserélték volna.
Én egy csendes 15 éves visszahúzódó srác vagyok.
Ha engem kérdezel, maradj olyan, amilyen vagy! Nekem a "nagyszájú, laza, a társaság lelke" lányok nem igazán jönnek be. Sőt, én távol akarok tőlük maradni. Nekem is megvan a nyílt oldalam, és csak akkor jön elő, ha valakiben nagyon megbízok. Persze előbb meg kell ismerni :)
Bennem is megvolt, hogy meg akarok változni.. csak rá jöttem, hogy akkor én is olyan lennék, mint a "többiek" egóval tele... Amit pont hogy nem szeretek. Bár az, hogy milyen típusú fiukat szeretsz, arról fogalmam sincs.
Remélem segítettem!
15/F
igen,én is arra jöttem rá amire az elöttem szóló F/15
akik a barátaim,akikben megbízom azok elött már nem is vagyok az a csendes típus :P
17/L
Légy olyan amilyen vagy és ne olyan mint mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!