Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon azt hiszi, hogy haragszom rá? Vélemények?
Van egy srác.Ő 19, én 20.Bejelöltem facen, visszajelölt. 1 hét után rámírt és egy kicsit beszélgettünk, majd megkérdezte, h szerintem sok e az egy év, mert szerinte nem. Másnap suliban odajött hozzám. Golyabálon felkért táncolni, meg odajött hozzám, és mondta, hogy szomorúnak tűnök. Suliban még 1x odajött hozzám, mert pont egyedül álltam. Ebből azt vettem le, hogy azért kedvel. Facen is ráírtam kb 3x eddig, de mindig rosszul jött ki, mert lassan írt, meg egy szavakban válaszolt. Legutóbb, amikor ráírtam, megírtam neki, hogy kár, hogy nem tudunk többet beszélni élőben. erre csak annyit írt, hogy sok a dolga. Én meg írtam neki, hogy "akkor nem zavarlak, szia". De én úgy értettem, hogy egyáltalán nem zavarom...Ő meg úgy értette, hogy épp arra a pillanatra értem. És azt írta, hogy "nem zavarsz"...Én erre annyit írtam, hogy "akkor jó, mert nem is szeretnék"..
Amúgy amikor velem beszél, akkor elég komoly,meg komolyan néz, amikor lát. Érzem azt a falat.
most vizsgaidőszak van, pluszban zongorázik, és az fontos neki, szóval valószínűleg tényleg sok a dolga...
Az utóbbi időben én is kicsit komolyabban néztem rá, meg volt, amikor nem néztem rá.
Lehet azt hiszi, hogy haragszm rá, és azért nem ír rám? Vagy csak én vagyok hülye, hogy azt hittem, hogy tetszhetek neki?
Bocsi, hosszú lett....de a lényege ez.
Ezután is azért köszön.
Amíg nem kötődsz hozzá érzelmileg addig tarthatod a távolságot. Majd a következő szorgalmi időszakban elválik a dolog. Ha meg nagyon akar valamit, akkor facebookon úgy is megtalál.
Amúgy pedig, ha nagyon frusztrál a dolog rávéshetsz egy utolsót, hogy "és most zavarhatok?" vagy akármi mást hasonló jelentéssel. Ha ismét azt írja, hogy hát igen még mindig sok a dolgom stb . Akkor szarik rád. Ha, örül annak, hogy írtál akkor meg, vagy tényleg azt hitte, hogy berágtál rá vagy egyszerűen tényleg nincs semmi dolga, de legalább már a kételyeid eloszlottak.:D
"Daw válasza:
Arra nem is gondoltál, hogy esetleg problémái vannak a nettel vagy nincs netközelben? Nem értem miért érezné, hogy haragszol rá."
Azért gondolhatja így, mert ez tényleg picit hülyén jött ki. Amúgy pedig még annyit hozzáfűznék, hogy mi a fenének kérdezte volna meg azt, hogy nem- e zavar téged, hogy van köztetek egy év, ha nem akarna semmi komolyabbat? Barátkozáshoz nem kellenek egykorú emberek. ...
Igen, sajnos a vége elég hülyén jött ki. Amúgy alapjáraton nagyon komoly srác. 10 éve zongorázik, és nagyon fontos neki, ahogy láttam. Meg tipikus udvarias. Szóval kinyitja a lányoknak az ajtót, ilyenek. Neten meg szinte nem is rak smiley-t, meg semmit. Eddig 2 mosoly jelet sikerült kicsikarni tőle úgymond:) Amúgy én is ezt gondoltam, hogy nem kérdezné meg azt az 1 évet, ha barátkozni akarna...Így az eleje tiszta tündérmese is volt...a tánc, az hogy odajött, meg minden...de az utóbbi időben meg csak köszönés volt, semmi más...Nem igazán lehet kiigazodni rajta..
Nagyon köszönöm az értelmes válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!