Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan vegyek rá egy lányt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyek rá egy lányt az egyéjszakás kalandra?

Figyelt kérdés
nem arra lennék kiváncsi hogy hogy szedjek fel egy csajt mert ahhoz értek, de rábeszélni hogy szigoruan egy éjszaka legyen ahhoz már annál inkább. pls értelmes válaszokat
2011. dec. 26. 04:10
 1/8 anonim ***** válasza:
61%

nem is értem ez,hogy lehet kérdés?

mikor megy haza,nem kéred el a számát.

ha meg netalán rádcsörög,nem veszed fel.

ha meg dugás előtt erőlteted a "szigorúan csak egy éjszaka" dumádat,akkor látni fogja,hogy ez nem normális és nem fogsz dugni.

minek mindent kimondani?

ilyen alap dolgokat teljesen felesleges.

asszed ő nem vágja,ha megismerkedés után egy órával már dugod,hogy mire megy ki az egész?

ő is csak azt akarja tőled,teljesen felesleges szerződésbe is foglalni.

2011. dec. 26. 04:47
 2/8 anonim ***** válasza:
31%

3 lehetoseg jutott eszembe.

1. Bepattansz a kocsiba es keresel egy k*rvat valamelyik forgalmasabb uton.

2. Felszedsz egy csajt, es beszelgetes kozben fokozatosan egyreinkabb a szexrol beszelsz, aztan mar szerintem csak a te talalekonysagodon mulik, vagy csinalhatsz komolyabb kapcsolatot is belolle, aztan meg dobod :D (ha en lennek az a lany akit igy szivatnal, akkor megolnelek - meg jo hogy fiu vagy es nem tervezem hogy egyejszakas kalandot vagy hogy egyaltalan barmien "haver" szintnel nagyobb kapcsolatot csinalok a sajat nememmel)

3. Felszedsz egy csajt, es meghivod egy italra (igen, alkohol), aztan megtobb es megtobb :D amikor holtreszeg, akkor mar o konyorog neked az "buli"ert :D vagyis en haverommal igy csintam, igaz a csaj osszehanyt mindent, de megprobalhatod elvezni, csak ne.szoptasd meg :D

Sok sikert!

2011. dec. 26. 04:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Disco --> két fél vodka --> mosoly --> ivás --> kérdés :"mehetünk" --> megvolt --> búcsú, de mivel nevét se tudod így csak integess neki.

Vagy: Egy vagy két bankjegy formájában vegyél elő "észérveket". :D

2011. dec. 26. 10:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Az elsőnek üzenném, hogy remélem téged is roha dtúl kifognak egyszer használni. Alpári bunkó.
2011. dec. 26. 14:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Bár most hogy olvasom az utolsó mondatokat, ha a csaj is rögtön az első nap lefekszik a csókával akkor bmeg megérdemli. Szóval elnézést, kedves első.
2011. dec. 26. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:

első vok

az ilyesmi nem arról szól,hogy megérdemli-e.

két magányos ember boldoggá teszi egymást egy estére,aztán mennek tovább.

nem kell ezt túlgondolni,meg egyből kihasználásra gondolni.

ilyen esetekben nincs rábeszélés-csak amennyi a csaj büszkeségéhez illik,hogy azért mégis-,mert a csaj is ugyanúgy akarja,gyakorlatilag azért megy le szórakozóhelyre,hogy ő is felcsípjen valakit,uh alapból nem értem,hogy jött ide a kihasználás.

2011. dec. 26. 14:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért mondtam, hogy kihasználás mert a csaj biztos azt hiszi majd, hogy ez lehet akár egy komolyabb kapcsolat is. De a férfi csak meghágja őt.

Mondjuk aztán továbbolvastam..

2011. dec. 26. 15:02
 8/8 anonim válasza:
.
2015. okt. 28. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!