Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyek rá egy lányt az egyéjszakás kalandra?
nem is értem ez,hogy lehet kérdés?
mikor megy haza,nem kéred el a számát.
ha meg netalán rádcsörög,nem veszed fel.
ha meg dugás előtt erőlteted a "szigorúan csak egy éjszaka" dumádat,akkor látni fogja,hogy ez nem normális és nem fogsz dugni.
minek mindent kimondani?
ilyen alap dolgokat teljesen felesleges.
asszed ő nem vágja,ha megismerkedés után egy órával már dugod,hogy mire megy ki az egész?
ő is csak azt akarja tőled,teljesen felesleges szerződésbe is foglalni.
3 lehetoseg jutott eszembe.
1. Bepattansz a kocsiba es keresel egy k*rvat valamelyik forgalmasabb uton.
2. Felszedsz egy csajt, es beszelgetes kozben fokozatosan egyreinkabb a szexrol beszelsz, aztan mar szerintem csak a te talalekonysagodon mulik, vagy csinalhatsz komolyabb kapcsolatot is belolle, aztan meg dobod :D (ha en lennek az a lany akit igy szivatnal, akkor megolnelek - meg jo hogy fiu vagy es nem tervezem hogy egyejszakas kalandot vagy hogy egyaltalan barmien "haver" szintnel nagyobb kapcsolatot csinalok a sajat nememmel)
3. Felszedsz egy csajt, es meghivod egy italra (igen, alkohol), aztan megtobb es megtobb :D amikor holtreszeg, akkor mar o konyorog neked az "buli"ert :D vagyis en haverommal igy csintam, igaz a csaj osszehanyt mindent, de megprobalhatod elvezni, csak ne.szoptasd meg :D
Sok sikert!
Disco --> két fél vodka --> mosoly --> ivás --> kérdés :"mehetünk" --> megvolt --> búcsú, de mivel nevét se tudod így csak integess neki.
Vagy: Egy vagy két bankjegy formájában vegyél elő "észérveket". :D
első vok
az ilyesmi nem arról szól,hogy megérdemli-e.
két magányos ember boldoggá teszi egymást egy estére,aztán mennek tovább.
nem kell ezt túlgondolni,meg egyből kihasználásra gondolni.
ilyen esetekben nincs rábeszélés-csak amennyi a csaj büszkeségéhez illik,hogy azért mégis-,mert a csaj is ugyanúgy akarja,gyakorlatilag azért megy le szórakozóhelyre,hogy ő is felcsípjen valakit,uh alapból nem értem,hogy jött ide a kihasználás.
Azért mondtam, hogy kihasználás mert a csaj biztos azt hiszi majd, hogy ez lehet akár egy komolyabb kapcsolat is. De a férfi csak meghágja őt.
Mondjuk aztán továbbolvastam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!