Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljutottam arra a szintre, hogy a lányokat már csak egy tárgynak tekintem az életemben, egy kiegészítő terméknek. Jó ez így?
Figyelt kérdés
A sok és még több elutasítás ezt hozta ki belőle. Érdekes módon, azóta mióta így kezelem őket, kisség megváltozott minden, kezdenek férfi számba venni. Mikor kedves voltam, akkor sosem. Miért így vannak ezek a mai lányok összerakva, hogy az a jó pasi, aki tárgynak tekinti őket?2011. dec. 22. 20:21
11/13 anonim válasza:
Ha nem vagy brutáljóképü, akkor ez van, el kell fogadnod és bosszankodás helyett köszönetet mondani nekik, mert a sok elutasítás által fogod értékelni azt az 1 valakit, aki majd nem utasít el. Hálás leszel Te is és Ö is a sok elutasításnak.
Nekem a fejemhez vágta egy Nö a napokban, hogy nem vagyok túl Férfias, mert halk vagyok és nyugodt.
Én erre csak annyit mondtam, hogy Én tudok Férfi lenni anélkül is, hogy hangos lennék.....
12/13 anonim válasza:
adj egy pacsit barátom, grat felnőttél
13/13 anonim válasza:
"Nekem a fejemhez vágta egy Nö a napokban, hogy nem vagyok túl Férfias, mert halk vagyok és nyugodt. "
Még egy idi*ta csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!