Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljutottam arra a szintre, hogy a lányokat már csak egy tárgynak tekintem az életemben, egy kiegészítő terméknek. Jó ez így?
Mert az emebrenke mindig az kell, ami nem lehet az övé.Ha ennek hangot is adsz,vonzóvá teszed magad a szemükbe.Nem értem én sem,de can még egy-két dolog ezen kívül amit nem.
20l
Szerintem nem így vagyunk összerakva, hogy tárgyként kell kezelni minket. Az elutasítások miatt más lányokat kezelsz le és tekinted tárgyként őket, holott nem ők utasítottak el.
Egyik végletből átestél a másikba és szerintem vegyél vissza ebből a ,,kiegészítő terméknek" tekintem a nőket dologból.
Minden lányt/nőt egy kalap alá veszel? Ez olyan gyerekesnek tűnik...
Neked hogy esne, ha rád is azt mondanák, hogy egy gerinctelen srác vagy, mert az aktuális barátnődet megcsalod?
(A mondatodnak ez volt az értelem, el lehet gondolkozni.)
Hát ha eddig téged is tárgynak kezeltek,akkor jól csinálod apukám,csak így tovább.Mindenki csinálja azt, ami jól esik.
Ha olyan k*rva boldog lennél,nem írtál volna ide erről fontos infóról kérdést :D
szóval ez epic fail!
Jó vagy nem jó, személy szerint magasról teszek a hozzád hasonló emberekre, akár férfiakról, akár nőkről van szó.
Rendkívül éretlen és ostoba a gondolkodásmódod.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!