Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mennyire veszitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire veszitek észre, h egy lányon milyen ruha, kiegészítő van, milyen a haja stb? Vagy csak az összhatás az érdekes?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, h mi órákat állunk a tükör előtt, h tetsszünk nektek. Ennek van értelme? Meg szoktátok magatokban állapítani, h milyen jól van felöltözve egy lány, vagy milyen jó a haja, vagy csak az összhatás érdekel titeket?

Kort is légyszi

2010. nov. 28. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Abszolút semmi értelme nincs, nem is érdekel a ruha meg a smink, csak maga a lány :)
2010. nov. 28. 17:36
 2/9 anonim ***** válasza:
igen, szoktam értékelni ha látszik hogy odafigyelt magára.
2010. nov. 28. 17:37
 3/9 anonim ***** válasza:

hát engem nagyon nem érdekel konkrétan a ruha meg a beállított mittudoménmilyen séró meg kütyük, cipők stb.

nem is szoktam figyelni, nem is emlékszem, hogy akik nekem tetszenek csajoknak milyen ruhájuk, cipőjük van. nekem a lány arca és az alakja (popsi mell) a fontos. nyilván a ruha annyiban fontos, hogy minél jobban kiemeli a ruha a szép alakot (a feneket, mellet, derekat stb.) annál szexibb egy csaj. szóval a konkrét ruha+cipő+haj nem érdekli szerintem a férfiakat, hanem arra figyelnek oda, akin minél hangsúlyosabbak a szép domborulatok :D

2010. nov. 28. 18:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vesszük észre, hidd el, mi szeretünk a dolgok mögé nézni inkább (:
2010. nov. 28. 18:29
 5/9 anonim válasza:

Igen is Érdekel, hogyan Öltözködik ne figyellj az elöttem szolókra!!

Akit ezek nem érdekelnek, amiket leírtál azokkal nem is érdemes foglalkozni.Ugysem tudsz egy ilyennel majd hosszabbtávon együtlenni.

2010. nov. 28. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert az idétlenül kihidrogénezett haj, meg az arcon lévő több kg vakolat az annyira tetszik a férfiaknak. Talán a felszínes, ostoba gyökereknek igen. Amúgy meg senki sem kért meg titeket, hogy órákig álljatok a tükör előtt. Bármennyire is hihetetlen, a férfiaknak is vannak érzelmeik és sokan pillantanak a ruha és a smink alá, mert kikenni bárki tudja magét, de normálisak csak kevesen tudnak lenni.
2010. nov. 28. 19:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne hallgass rájuk! Akkor ezek szerint nincs is csak ez a két véglet?? aki nem sminkel, nem megy fodrászhoz, egyszóval az igénytelen és a másik véglet? ha valaki sminkel akkor már nem is lehet finoman csak több kiló vakolat meg ribancos öltözet meg ehhez párosuló viselkedés??a szórakozó helyeken meg csorgatjátok a nyálatokat az ilyen csajok után..

gondolom a ti nőitek soha nem rak fel sminket és szakadt göncökben jár! na ugye h nem! akkor meg mit kell itt szájalni??

egy nő ha szép,akkor tud szép lenni sminkkel és anélkül is, aki meg nem, annak meg ugyan mindegy!

jah és kérdező! nagyon sok fiu is órákat készül! nekem csak háromnegyed óra mire beállitom a hajam és mégsem hívnak diszf..asznak meg gigolonak meg mittomén még minek! de a lényeg h magadnak tetszél!!

2010. nov. 28. 19:52
 8/9 anonim ***** válasza:
uhh, bocsi ez egy kicsit durvára sikeredett... természetesen akinek nem inge ne vasalja!!
2010. nov. 28. 19:55
 9/9 anonim ***** válasza:
hamarabb észreveszik ha nincs rajtad ruha...
2010. dec. 28. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!