Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire veszitek észre, h egy lányon milyen ruha, kiegészítő van, milyen a haja stb? Vagy csak az összhatás az érdekes?
Arra gondolok, h mi órákat állunk a tükör előtt, h tetsszünk nektek. Ennek van értelme? Meg szoktátok magatokban állapítani, h milyen jól van felöltözve egy lány, vagy milyen jó a haja, vagy csak az összhatás érdekel titeket?
Kort is légyszi
hát engem nagyon nem érdekel konkrétan a ruha meg a beállított mittudoménmilyen séró meg kütyük, cipők stb.
nem is szoktam figyelni, nem is emlékszem, hogy akik nekem tetszenek csajoknak milyen ruhájuk, cipőjük van. nekem a lány arca és az alakja (popsi mell) a fontos. nyilván a ruha annyiban fontos, hogy minél jobban kiemeli a ruha a szép alakot (a feneket, mellet, derekat stb.) annál szexibb egy csaj. szóval a konkrét ruha+cipő+haj nem érdekli szerintem a férfiakat, hanem arra figyelnek oda, akin minél hangsúlyosabbak a szép domborulatok :D
Igen is Érdekel, hogyan Öltözködik ne figyellj az elöttem szolókra!!
Akit ezek nem érdekelnek, amiket leírtál azokkal nem is érdemes foglalkozni.Ugysem tudsz egy ilyennel majd hosszabbtávon együtlenni.
Ne hallgass rájuk! Akkor ezek szerint nincs is csak ez a két véglet?? aki nem sminkel, nem megy fodrászhoz, egyszóval az igénytelen és a másik véglet? ha valaki sminkel akkor már nem is lehet finoman csak több kiló vakolat meg ribancos öltözet meg ehhez párosuló viselkedés??a szórakozó helyeken meg csorgatjátok a nyálatokat az ilyen csajok után..
gondolom a ti nőitek soha nem rak fel sminket és szakadt göncökben jár! na ugye h nem! akkor meg mit kell itt szájalni??
egy nő ha szép,akkor tud szép lenni sminkkel és anélkül is, aki meg nem, annak meg ugyan mindegy!
jah és kérdező! nagyon sok fiu is órákat készül! nekem csak háromnegyed óra mire beállitom a hajam és mégsem hívnak diszf..asznak meg gigolonak meg mittomén még minek! de a lényeg h magadnak tetszél!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!