Milyen kutya ruhátok van? Vagy kutyás cuccotok? (kiegészítő, ruha stb. )
Nekem van egy 1 éves bichon havanese fajtájú kutyám Szofi.
Neki van egy piros masnija . ( a copfjára rá csatolom így néz ki vele : [link]
Van egy kutya kabátja , ha hó van vagy vizes a fű akkor rá adom. A hasán csatolós vízálló . Gambino márkájú belül puha rózsaszín a hátán szürke színű és a közepén vagy egy GAMBINO felirat csak szép betűkkel.
És van még egy kutya pulcsija . Abban így néz ki :
Maga a ruha ( fektetve) :
Nekem kutyáim vannak, nem plüssmacik.
Nem degradálom őket plüssmacivá azzal, hogy ruhát adok rájuk
Miért lennének plüssök ?
Elmondom neked hogy a katona kutyáknak lehetaz pl : Dog , vagy egyéb hatalmas kutya , mindegyiknek van kabátja .
A kutya is fárhat nem csak az ember , de remélem te megfagysz -.-
Köszönöm utolsó :)
Az előzó hozzá szólásom ( elsőnek ) nem neked szólt .. :)
Hanem az elsőnek :)
Biztos a te kutyusod is aranyos :)
Köszi a válaszokat. Amugy ha a gyereknek lehet csatja akkor egy kutyának miért nem lehetne ?
És köszi :)
Utolsó a te kutyád egy kicsit fura.. de aranyos <3
Ne hasonlítsd már a kutyákat a gyerekekhez.
A kutya nem igényli a masnit se a csini rucit, ez csak a te szemednek jó, és önző dolog esztétikai okból macerálni a kutyát. Télen én is adok az enyémre, de csak séta elején mikor kimegyünk a meleg lakásból, miután bemelegszik már felesleges, hisz a kutya szervezete nem lakásba lett tervezve, tehát bírja a hideget, csak mivel az ember a kiskedvencét beszoktatja egy állandó meleg hőmérsékletbe, vigyázni kell a hirtelen változásnál, a meleg ágyból a havas utcára. na de a masni, csipkés ruci miért is jó a kutyának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!