Milyen kutya ruhátok van? Vagy kutyás cuccotok? (kiegészítő, ruha stb. )
Nekem van egy 1 éves bichon havanese fajtájú kutyám Szofi.
Neki van egy piros masnija . ( a copfjára rá csatolom így néz ki vele : [link]
Van egy kutya kabátja , ha hó van vagy vizes a fű akkor rá adom. A hasán csatolós vízálló . Gambino márkájú belül puha rózsaszín a hátán szürke színű és a közepén vagy egy GAMBINO felirat csak szép betűkkel.
És van még egy kutya pulcsija . Abban így néz ki :
Maga a ruha ( fektetve) :
Vizes lesz a bundája.. Nem szárad meg és mivel alacsony termet kutya fajta nagyon könnyen megfázik.
És nem tudom miért fáj a kutyámnak a masni -.-
OFF!
NAGYON DURVA:
mégggg = még
nyirhatja = nyírhatja
keljen összefognija = kelljen összefognia
amugy = amúgy
szines = színes
kistetsű = kistestű
hehéres szüke = fehéres szürke
anyagből = anyagból
melegitse = melegítse
cupasz = csupasz
csereknek = gyereknek
A kérdező is hasonló.
Előzőnek, ha te nem teszed meg, én tettem volna.
Szerintem fölösleges azokat a kutyákat öltöztetni, amiknek nincs rá szüksége. Egy rövidszőrű vizslán még oké a normális, hideg ellen védő kutyaruha, de egy hosszabb szőrű terrier nem igényli. A masni meg nekem öröm, nem a kutyának.
Nekem volt egy palotapincsim,sajnos már nincs velünk. Soha nem adtam rá ruhát,pedig az első telet kint töltötte. Talált kutya volt,és nem akart bent lenni.
Aztán összeszedett valami bőrbetegséget,és meg kellett nyírni. Akkor öltöztettem. Fogtam, ráadtam a kisfiam kinőtt 62-es trikóját. Haláli volt.
De ahogy láttam,hogy bemelegszik a séta közben, levettem,és alig vártam,hogy ne kelljen.
Sajnos már nincs velem.
Egyébként én is azt mondom,hogyha fázik,akkor oké. De masni,meg tüllszoknya...
Ők lesznek azok az anyák,akik tökcsicsába viszik a gyereket a játszótérre,ahol aztán nem is játszhat úgy,mint a többi,nehogy töknretegye,összekoszolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!