Milyen kiegészítő ajándékot adnál egy könyök kutya mellé?
Én könyveket. Jan Fennel - Halgassunk a kutyákra és Tanuljunk meg kutyául, Korom Gábor - Neked ugatok, Vámosi-Nagy Nóra - Klikk - ahogy a kutyák szeretnek tanulni
Valami egészséggel kapcsolatosat is.
A probléma ott kezdődik, hogy kutyát nem ajándékozunk. Sajnos már én is beleestem ebbe a hibába és később derült ki, hogy a kutyus és a gazdi nem passzoltak össze. Sőt az egyik kutyámat én is ajándékba kaptam és ugyanígy jártunk, a kutyám túl domináns hozzám képest és ez állandó problémák forrása. :(
Azt javaslom neked, hogy ne ajándékozz kutyát. Akár tud róla a barátnőd, akár nem. Egy kutya 15 évre szóló kőkemény felelősség, nem pedig játékszer, nagyon fontos, hogy ő dönthesse el, valóban akarja ezt a felelősséget, ő válassza ki a fajtát is és az adott alomból a kölyköt is.
Élőlényt ajándékozni buta és felelőtlen cselekedet!
Lehet még alvóhely; a tenyésztőjét megkérdezni milyen fajta tápot eszik, abból pár kilo; kisméretű kölyökhám; biléta (névvel, teloszámmal); sampon+kozmetikumok ha olyan a szőre.
Na, ha ezt mind összecsomgaoljátok szép nagy pakk lesz :D
Ha valami vicceset is akartok akor talán valami ilyesmi: [link]
Kutyakakis felszerelés.
"Élőlényt ajándékozni buta és felelőtlen cselekedet!"
Ez így van.
Én se örültem volna ha valaki más választja ki az én kutyámat - hiába akartam már őt 2 éve... Én tudtam mit szeretnék, mit várok el tőle, jellemben és küllemben egyaránt. Ez nem egy pulcsi ami ha nem tetszik visszamész a számlával és kicseréled.
Én elhiszem, h jót akarsz, de a kutya érdekeit is nézd ne csak azt, h ez így milyen aranyos dolog stb.
Szerintem sem jó ötlet másnak kutyát venni. A kutyát a gazdi válassza! Én sem örülnék, ha már régóta tervezgetném, hogy lesz kutyám, és erre kiválasztaná valaki helyettem. Pedig nem is olyan jellemű kutyát választottam volna, nem is olyan fajtát stb.
Az hogy a kutya mellé vesztek neki ajándékot, az jó ötlet. :) Vehettek neki valami alvó helyet, nyakörvet, hámot.. klikkert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!