Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az álomnő vagy akivel járok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az álomnő vagy akivel járok? Olvassátok el a kiegészítő szöveget!

Figyelt kérdés
Elég népszerű fiú vagyok az iskolában, mivel ugyanabba az iskoláéba járok, mint ahol végzős a bátyjám, aki nagyon népszerű, és ha nem is az álomférfi vagyok, de a lnyok szerint mem nézek ki rosszul. Az évfolyamtásrsammal járok, egyelég jó csaj. Rörtént cviszont, hogy kint voltam 1 évvel idősebb lányokkal, és hát, ők ittak, én nem akartam hülyének kinézni, és énis ittam velük.Csakhogy, ők jóval jobabn bírták, ők alig érezték, énmár jobban. Történetesen ott volt az a csaj, aki (egy évvel idősebb nálam) nekem az "állomnő" járt már jóval nagyobbakkal, és most sem kevés fiú élrdeklődik iránta. Ott viszontúgy tünt, hogy akár lehetne is esélyem, és az alkoholtól bátorodnva (és hülyülve) odahúztam magamhoz, és ő nem ellenkezett, hanem megcsókolt, én visszacsókoltam, és végülis sokáűig smároltunk, majd elmentünk hozzá. Ittis elvoltunk, viszont lassan kijózanodtam, és nagyon megijedtem. Még párszor megcsókoltam, de aztán eljátszottam, hogy hívott anyum, és hazamentem, pedig ő már fölül csak melltartóban volt. Most nem tdom mit csináljak, végülis egy jó csajjal járok, dehát mindigis erről álmodtam..?
2011. júl. 17. 13:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
feltételezem nem szereted a mostani barátnődet, mert akkor nem fordulna meg az a fejedben, hogy a másik lányt válaszd... úgy meg nincs értelme, hogy nem szereted, de akkor is inkább egy olyan lánnyal legyél aki iránt érzel valamit, mint egy partyrib*nccal...
2011. júl. 17. 13:56
 2/13 anonim ***** válasza:

Szerintem tök mindegy, melyik lányt választod, mert úgysem vagy még érett komoly párkapcsolatra.

Addig nem is leszel, míg úgy tudod a barátnődet első körben jellemezni, hogy "jó csaj". Hogy kivel hegyegsz, az meg szerintem tök mindegy.

2011. júl. 17. 14:08
 3/13 anonim ***** válasza:

Amúgy meg kicsoda Neked az álomnő? Akinek nagyobb melle van, az?

Mert nem hiszem, hogy az idősebb csajról tudnád ennyi ismeretség után, hogy milyen ember valójában.

Ha meg a külsőségek vezérelnek, tök mindegy. Legyél azzal, aki szerinted jobban néz ki.

2011. júl. 17. 14:10
 4/13 anonim ***** válasza:
hát nézd, először is szerintem nem szeretheted igazán a barátnődet, ha megcsaltad, meg ha eleve ilyen dolgokon rágod magad. másrészről viszont lehet h nagyon jó csaj az az "álomnő" de gondold végig, lehet h te csak egy kaland voltál neki, vagy ha nem akkor sem biztos h vele is olyan lesz majd a viszonyod mint a mostani barátnőddel, ha később összejönnétek. merthát legyünk őszinték: egy párkapcsolatban nem minden a külső :)
2011. júl. 17. 16:06
 5/13 anonim ***** válasza:
ezt is részegen írtad? xd
2011. júl. 17. 19:53
 6/13 anonim válasza:
Ott ****tad el, hogy hazamentél!;)
2011. júl. 20. 11:24
 7/13 anonim ***** válasza:

Hát ez érdekes sztori, meg kell hagyni...

Nem hittem volna, hogy egy srác képes otthagyni az álomnőjét, mikor az melltartóban van. :D

Szerintem mindegy melyiket választod, te külsőségekre mész. De nem tartom valószínűnek, hogy az álomnőnek annyira kellenél, inkább csak jópofa volt bulizni egyet valakivel...

20L

2011. júl. 20. 11:30
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát te aztán nem voltál normális egy álomnőt ott hagyni ilyen rossz kifogással a másik meg már ha ott voltatok közepébe miért ne...de látszik h szereted a másikat ez jó dolog de azért egy álomnőt melltartóba...bátor vagy.
2011. júl. 20. 11:36
 9/13 anonim ***** válasza:
A szép az a történetben, hogy mesterien estél két szék között a pad alá, mivel a barátnődet már megcsaltad, de az "álomnődet" is otthagytad... Hát szerintem egyik sem nyert sajnos.
2011. júl. 20. 11:44
 10/13 gr. Shadow ***** válasza:

Vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagyon h.lye!

Egyfelől nem tudod hogy mit akarsz, másrészt pedig aki ott hagyja a lányt melltartóban az akció közepén.... nos az vonuljon kolostorba.

2011. júl. 20. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!