Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az álomnő vagy akivel járok? Olvassátok el a kiegészítő szöveget!
Szerintem tök mindegy, melyik lányt választod, mert úgysem vagy még érett komoly párkapcsolatra.
Addig nem is leszel, míg úgy tudod a barátnődet első körben jellemezni, hogy "jó csaj". Hogy kivel hegyegsz, az meg szerintem tök mindegy.
Amúgy meg kicsoda Neked az álomnő? Akinek nagyobb melle van, az?
Mert nem hiszem, hogy az idősebb csajról tudnád ennyi ismeretség után, hogy milyen ember valójában.
Ha meg a külsőségek vezérelnek, tök mindegy. Legyél azzal, aki szerinted jobban néz ki.
Hát ez érdekes sztori, meg kell hagyni...
Nem hittem volna, hogy egy srác képes otthagyni az álomnőjét, mikor az melltartóban van. :D
Szerintem mindegy melyiket választod, te külsőségekre mész. De nem tartom valószínűnek, hogy az álomnőnek annyira kellenél, inkább csak jópofa volt bulizni egyet valakivel...
20L
Vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagyon h.lye!
Egyfelől nem tudod hogy mit akarsz, másrészt pedig aki ott hagyja a lányt melltartóban az akció közepén.... nos az vonuljon kolostorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!