Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az álomnő vagy akivel járok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az álomnő vagy akivel járok? Olvassátok el a kiegészítő szöveget!

Figyelt kérdés
Elég népszerű fiú vagyok az iskolában, mivel ugyanabba az iskoláéba járok, mint ahol végzős a bátyjám, aki nagyon népszerű, és ha nem is az álomférfi vagyok, de a lnyok szerint mem nézek ki rosszul. Az évfolyamtásrsammal járok, egyelég jó csaj. Rörtént cviszont, hogy kint voltam 1 évvel idősebb lányokkal, és hát, ők ittak, én nem akartam hülyének kinézni, és énis ittam velük.Csakhogy, ők jóval jobabn bírták, ők alig érezték, énmár jobban. Történetesen ott volt az a csaj, aki (egy évvel idősebb nálam) nekem az "állomnő" járt már jóval nagyobbakkal, és most sem kevés fiú élrdeklődik iránta. Ott viszontúgy tünt, hogy akár lehetne is esélyem, és az alkoholtól bátorodnva (és hülyülve) odahúztam magamhoz, és ő nem ellenkezett, hanem megcsókolt, én visszacsókoltam, és végülis sokáűig smároltunk, majd elmentünk hozzá. Ittis elvoltunk, viszont lassan kijózanodtam, és nagyon megijedtem. Még párszor megcsókoltam, de aztán eljátszottam, hogy hívott anyum, és hazamentem, pedig ő már fölül csak melltartóban volt. Most nem tdom mit csináljak, végülis egy jó csajjal járok, dehát mindigis erről álmodtam..?
2011. júl. 17. 13:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
kamu, tanulj meg írni legközelebbre
2011. júl. 20. 12:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Istenem! Miért mindig az ilyen pancsereknek áll a világ!?

Eljátszottad, hogy anyud hív? Hány éves vagy te?

2011. júl. 20. 12:14
 13/13 anonim ***** válasza:
először is. ott volt melletted melltartóban, a tiéd lett volna, és hazamentél? öcsém..:| na mind1. először is nem zavarta a csajodat, hogy más csajokkal inni mentél, akik tapasztaltak idősek és "partyp.csák"? ez már eleve gyanús dolog. az előttem lévőkkel egyetértenék, te nem szereted a barátnődet, csak azért jöttél össze vele, mert "jó csaj". egy igazi párkapcsolathoz ehhez jóval többre van szükség. szerintem ne válaszd egyiket sem, hanem gondolkozz!
2011. júl. 20. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!