Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » így hogy a fr*ncba felejtsemel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

így hogy a fr*ncba felejtsemel?

Figyelt kérdés
tavasz óta kezdődőtt minden, a sráccal elég jóba voltunk. vagyishát szerettem.. meg ő is. de nem jártunk. mindig veszekedtünk, volt hogy 3 hónapig nem beszéltünk ugy összevesztünk. aztán végülis kibékültünk aztán akkor már szinte jártunk,megis csókolt. aztán egyszercsak öszejött valami csajjal, 2 nappal elötte meg velem randizgatott-.- ugyhogy most befejeztem vele végleg. vagyis nem hiszem hogy jósűlne ki ebböl. de egyszerüen nem tudok rá haragudni,nemtudom elfelejteni:SS lassan 2 hónapja. és reggel első gondolatom Ő.aztán onnantól fogva estig csak rá gondok szinte azokután amit velem tett. ő meg szinte észre sem vesz, már köszönni se bír( persze énsem neki, azt vártam volna hogy ő köszön előre) mintha még ő sértödött volnabe-.- és az a baj hogy egysuliba járunk és folyosón meg hazafele jövet mindig találkozunk:S igy hogy a francba felejtsem el??
2011. dec. 20. 18:38
 1/4 Hailey13 ***** válasza:

én is voltam hasonló helyzetben:)

elmondom, milyen alternatíviád vannak.

1. Elfelejted. Úgy, ahogy van. És hidd el, megy. Nehéz, de ha eldöntöd, hogy soha többé nem gondolsz rá úgy, és nem adsz neki esélyt akkor se ha lehozza a csillagokat az égről, akkor képes leszel túllépni.

2. Eldöntöd, hogy megszerzed. Mérlegeld, hogy ez mennyire érdemes. És ha ezt akarod, tarts ki a célod mellett! Küzdj élrte! Na nem úgy, hogy össze-vissza próbálod 'elcsábítani', meg keresztbe teszel, szóval nem sz*rkavarással. Legyél türelmes, és maradj olyan, amilyen voltál, hiszen világosan kiderült hogy bejössz neki és kedvel.

3. Köztes állapot. Nem mindig a legjobb, de nekem akaratomon kívül így alakult. Tehát legyél vele kedves, de ne engedd, hogy túl sokat képzelj a helyzetekbe. Viselkedj lazán, és ne zárd ki az életedből:) Nekem ilyenkor történt az, hogy jött egy sokkal jobb fiú, aki érdeklődik is irántam, és pont olyan akit elképzelek magam mellé. Hihetetlen, hogy mennyire elfelejtem a másik, korábbi srácot;ő már hiába teszi magát nekem, rámosolygok és továbbmegyek. Egyszerűen nem érdekel.

Bármit is teszel, sok sikert:)

2011. dec. 20. 18:51
 2/4 Kun Attila Endre válasza:
Szerezz egy pasit.:)
2011. dec. 20. 18:51
 3/4 anonim ***** válasza:
szerelmet, csak szerelemmel lehet elfeledtetni igazán, amúgy meg erre szoktam mondani, le kell néha ülni magaddal beszélgetni, végig gondolni, mit csinált ez a srác, mit tett velem, megérdemeltem-e, megérdemli e hogy foglalkozzak vele, hogy rágódj rajta, hogy idegeskedj, ezzel mind csak magadnak ártasz... gondold végig a mi a fontos, gondlom fiatal vagy ezért nem vagy tisztában még az ilyesmivel, idővel már lesz benne rutinod, a lényeg aki nem érdemli meg azzal nem szabad foglalkozni, túl rövid ahhoz az élet ;)
2011. dec. 22. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:

ugyanazt tudom mondani, amiit az első. teljesen egyet értek vele, ráadásul velem is ez történt..:))

szóval mérlegelj és dönts, de tarts ki a döntésed mellett!

2011. dec. 24. 01:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!