Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Forstner Csengét hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Forstner Csengét hogyan hodíthatnám meg?

Figyelt kérdés

Imádom azt a csajt, az arca, a melle, a dereka, a popója, a hangja.. áhh, megőrülök tőle!!! Asszem szerelmes vagyok bele. Csak a baj, hogy Orosházán lakom és nincs sok pénzem, 25 vagyok és szülőkkel élek, kocsim sincs, most tanulok felnőtt suliban hegeszteni.

De valahogy meg kéne őt szereznem, valami férfias technikával el kéne csábítanom. Írni neki vagy megszerezni valahogy a mobilszámát, elhívni pizzázni, egy kicsit tenni neki a szépet, kivinni a parkba, megsimogatni a vállát, a haját, aztán hazavinni, bemutatni a szüleimnek, aztán a szobámba vinni, és mehet vele a durr-durr.

Na, ezek most az ötletek. Ti mivel egészítenétek ezeket ki? Milyen ötleteitek vannak?

Am, 188 magas vagyok és izmos, szóval ja, ha látna tetszenék neki az tuti.

ma 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Osztazmegkiatököm???
ma 19:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, nincs esélyed nála.
ma 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

Ha véletlen minden működne, akkor is amikor ez a rész jön:

"aztán hazavinni, bemutatni a szüleimnek" utána pedig ez "aztán a szobámba vinni"

Akkor elmenne az érdeklődése.

Ez a csaj egy vállalkozó, akinek valszeg már most saját lakása van, amit ő teremtett meg magának.

Te meg amikor haza viszed, akkor kiderül, hogy a szüleiddel élsz, és nem egy lakásod van, ami a Tiéd, hanem egy szobád, amit a szüleid tartanak fent számodra.

Nem csúfolódni akarok, nem mondom, hogy könnyű egy lakást venni vagy bérelni 25 évesen. Vagy azt se mondom, hogy van értelme bérelni, amikor az embernek nem muszáj kidobnia azt a pénzt, ha van egy meleg szoba számára vagy ilyesmi... de ez egy nőnek totálisan lohasztó és elrettentő. nem fog tudni felnézni Rád és nem kíván majd téged, akármennyire is magas/izmos vagy.

ma 20:48
 4/5 AzImi válasza:
Én se hallottam még róla, de utána néztem. Szerintem nagyon pénzesek lehetnek a szülei, keresztül-kasul utazza a világot, ehhez sok pénz kell. Ő nem egy átlagos életre fog vágyni, hanem mindenféle extra rongyrázásra, sok pénzre. Ez nem elérhetetlen, de rengeteget kell tenned ezért és nagyon kitartónak kell lenned ha őt akarod. Viszont ez már a tik-tokról kiderül, hogy neki most van párja, szóval jelenleg nem tudsz próbálkozni.
ma 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Vigyél neki sékeneszpresszót 😎 és beszélj hozzá half angolul
ma 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!