Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hódíthatnám meg? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Interneten megismertem egy lányt kb 1 éve. Azóta szinte minden nap beszélgetünk itt neten. Az a gond, hogy van pasija. Azt tudni kell, hogy a pasijával elég keveset vannak együtt. Legtöbbször csak este későn megy (addig velem beszélget) és reggelig marad. Próbáltam rávenni a lányt, hogy találkozzunk valamikor, de nem nagyon akar belemenni, na meg elég sokat dolgozik. Aki volt ilyen helyzetben tudna nekem segíteni? Így interneten keresztül nagyon szimpatikus a lány és szívesen összejönnék vele. Segítsetek légyszives.2013. aug. 15. 10:52
1/8 anonim válasza:
Hagyd. Ha az ő kapcsolata így jó akkor jobb ha békénhagyod. Ne tegyél tönkre egy kapcsolatot sem.
2/8 Sir Sarcasm válasza:
Veled még annyit sem tudna együtt lenni, mint a pasijával. És csak akkor találkozz vele, ha már szakított.
3/8 A kérdező kommentje:
1., ez igaz, tesz olyan kijelentéseket, hogy együtt lehetnénk,csak szerintem nem mer lépni.
2013. aug. 15. 10:59
4/8 Sir Sarcasm válasza:
semmi eszed nincs ember. Te összejönnél olyan lánnyal akit veled párhuzamban más is nyalogat? Gondolkozz már kérlek!
5/8 Mysticista válasza:
tönkretennél egy kapcsolatot? a másik kérdés. nem félnél a pasijától? mert ha velünk tenné ezt valaki...tudom mit tennék vele, egyszer már történt ilyen...és nem ismertem magamra...olyat tettem azzal az emberrel.
6/8 A kérdező kommentje:
Addig semmiképp se jönnék össze vele amig együtt vannak
2013. aug. 15. 11:09
8/8 A kérdező kommentje:
oké :D
2013. aug. 15. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!