Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódíthatnám meg a nőt, hogy lefeküdjön velem?
Figyelt kérdés
Holnaptól délutánonként egy ismerősöméknél fogok segédkezni és van egy durván jóféle nő is a háznál (az ismerősünk felesége) akit szeretnék meghúzni. De ha csak így elé állok szerintem elküld a fenébe és akkor a nyári melóm is ugrott. Szerintetek hogyan kéne szépen, óvatosan a bugyijába férkőzni? A férje reggeltől estig dolgozik. Én kb. fél 3-ra érek oda délután, ekkor ő már otthon van. Van egy gyerekük is, az 4-ig van iskolában. A nő kb. 40 év körül van, esetleg pár évvel fiatalabb. Kb. másfél órám van naponta, amikor tudom őt hódítgatni. Komoly, hatékony tanácsok kellenek, mert én ezt teljesen komolyan gondolom és szeretném végrehajtani. Okoskodásra nem vagyok kíváncsi.2012. máj. 20. 20:22
1/14 anonim válasza:
Hallod aranyapám, fejedet lerúgnám a helyéről, úgy ahogy van, amiért egy gyerekes házasságba akarsz belerondítani. Ezt halál komolyan mondom, te féreg.
2/14 anonim válasza:
Mekkora suttyó vagy. Ha jól értem, a férj melót adott neked. Tudod milyen nehéz manapság normális melót szerezni? Te meg úgy hálálod meg, hogy makkra rántanád a nőjét? Nem szégyenled magad?
3/14 anonim válasza:
Az lenne a nagyobb gáz ha a nő bele is menne. Akkor nem a csávót fogják hibáztatni, hanem a feleséget, mert benne volt egy ilyenben. Nem támogatom az ötletet, de kivitelezhető.
4/14 anonim válasza:
én segítek neked ha a többiek meg okoskodnak itt, elmondom neked hogy kell ez csinálni , amikor oda érsz vigyél neki virágot , légy ápolt , parfümözd be magad , és legyél humoros meg jó fej , nos ott vagy a növel a házban legyél vicces mond el neki hogy bejön és utána rögtön menj hátra és kösd fel magad az elsö fárra te büdös gyökér , remélem az összes barátnődet meghúzzák majd úgy ahogy te akarod annak
5/14 A kérdező kommentje:
Jó, tudom, hogy szemétség, de ha a nő belemegy, akkor ő a hibás és akkor ott már gondok vannak...én csak bepróbálkozok, arról nem tehetek, ha esetleg kötélnek áll.
2012. máj. 20. 20:34
6/14 anonim válasza:
Ez ugyanaz, mintha a torkodhoz tennék egy kést, a fejed mögé pedig egy baltát. Ha megmozdulsz meghalsz ... te mozdultál meg, ennyi, megdöglesz.
7/14 anonim válasza:
Szia! Én tényleg segítek neked, elvégre azért van ez az oldal, csak úgy látom hirtelen mindenki erkölcscsősz lett. Igazad van kérdező, te semmi rosszat nem csinálnál, csak próbára tennéd a hűségét a nőnek. Ha lefekszik veled ott te aligha lehetsz hibás, te csak bepróbálkoztál, ha tényleg szereti a férjét, akkor elküld a fenébe egy pofon kíséretében (azért erre készülj fel), ha nem akkor odaadja magát neked. Azt tudod már, hogy meddig leszel a nő közelében? Ha csak rövid ideig, akkor nehéz lesz, de ha tovább, akkor 90%, hogy sikerül megfektetni. Elmondom neked, ha régebben házasok és esetleg tudsz olyanról, hogy lenne közöttük feszültség, vagy szoktak veszekedni, akkor nyert ügyed van, mert előbb-utóbb ő fog letámadni téged. Ez egyébként a mai középkorú nőkre mind igaz, általában. Ha 10-20 éve házasok, akkor meg főleg. Vágynak a friss húsra és ilyenkor már a férjük kezdi őket elhanyagolni. Amit tehetsz a siker érdekében: ha holnap kezdesz legyél vele kedves, kérdezd meg, hogy kell-e valamit segíteni. Vigyél minden nap valami kis finomságot, a virág egyelőre túlzás lenne, kérdezgesd a napjáról, figyeld őt amikor csak tudod, főleg ha egyedül van valahol. Ilyenkor észre lehet venni rajtuk, ha valami gondjuk van. Ha ilyet látsz lehetsz egy kicsit rámenősebb, hogy neked nyugodtan elmondhatja akármi is bántja. Ha ezeket betartod és ügyes vagy, hidd el sikerülni fog. Akik pedig itt játsszák az álszent, erkölcscsőszt azokkal ne törődj. Remélem, hogy segítettem. Sok sikert! :)
8/14 A kérdező kommentje:
Húha, köszönöm 7-es válaszoló. Sokat segítettél!!!
2012. máj. 20. 20:51
9/14 Solarian válasza:
Előző, komolyan te akkora egy paraszt vagy, anyádat is eladnád kilóra, ha nem lenne tiltva az emberkereskedelem... Remélem a te feleségedet is majd elcsábítja valami Viszketőfarkú tejfölösszájú kis nyomorék. Akkor meg aztán kaparhatod a falat. Ez nem erkölcscsőszködés, ez becsület kérdése. Ha ennyi van bennetek...
10/14 Solarian válasza:
Kérdező, hát asszem ez a hálátlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!