Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódíthatnám meg a nőt, hogy lefeküdjön velem?
Figyelt kérdés
Holnaptól délutánonként egy ismerősöméknél fogok segédkezni és van egy durván jóféle nő is a háznál (az ismerősünk felesége) akit szeretnék meghúzni. De ha csak így elé állok szerintem elküld a fenébe és akkor a nyári melóm is ugrott. Szerintetek hogyan kéne szépen, óvatosan a bugyijába férkőzni? A férje reggeltől estig dolgozik. Én kb. fél 3-ra érek oda délután, ekkor ő már otthon van. Van egy gyerekük is, az 4-ig van iskolában. A nő kb. 40 év körül van, esetleg pár évvel fiatalabb. Kb. másfél órám van naponta, amikor tudom őt hódítgatni. Komoly, hatékony tanácsok kellenek, mert én ezt teljesen komolyan gondolom és szeretném végrehajtani. Okoskodásra nem vagyok kíváncsi.2012. máj. 20. 20:22
11/14 A kérdező kommentje:
Mégis miért kéne nekem hálásnak lennem? Nyári melót akárhol találhatnék meg amúgy is a szüleim akarták, hogy ezeknek segítsek. Ennyi szórakozás jár nekem is nyárra.
2012. máj. 20. 20:59
12/14 anonim válasza:
Nyári meló ... azt hiszem, hogy ez egy tizenéves álmodozása.
13/14 Johnny B. Goode válasza:
De legalább gerincbántalmai nem lesznek! :)
14/14 anonim válasza:
Te komolyan gondolod,hogy ha van egy klassz férjem,egy érett férfi,jó házasságom,akkor egy tizen,huszonéves kis béndzázóra vágyom?:)))Szerencsétlenkedj inkább a veled egykorú lányokkal,azok elnézik,ha nem sikerül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!