Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A randi reggelén faképnél hagyni a másikat? Miért?
Egy lánnyal már egy ideje beszélgetek, telefonálok reggeltől estig. Minden nagyon oké, keres mindig, folyamatosan ír stb.. Tali is volt már.
Mára meg volt beszélve egy egész napos randi. Én mentem volna hozzá, címét is megadta már meg minden.
Most pedig reggel óta visszaírni se hajlandó. Egy sziát se se semmi…
Ezt nem értem, ezt miért játszhatja…
Nem, létezhetetlen, hogy elaludt mert mind a ketten korán kelők vagyunk.. reggel 6 kor már írtunk.
Gondoltam arra is hogy valami baj lehet. Kiírtam a kérdést utánna nem sokkal hívtam, de csak kicsörög.
Társkeresőről van ő is, de mióta beszéltünk mondta megunta az egészet, végre egy normális ember és le is törölte azóta látszik is, hogy nem volt fent.
Szóval teljesen értelmetlenül állok most az egész előtt az eddigiek fényében. Nagyon sok olyat is megosztott velem vagy elküldte képen amit szerintem olyan embereknek nem mutogatunk/küldünk akikkel biztosan nem lesz semmi komoly vagy csak játszadozunk vele mert eléggé privát…
Persze
Tegnap is egész nap, folyamatosan csak a mai napot emlegette, hogy mennyire várja. Mindezt szokás szerint este 11ig.
Családjánál volt. Küldte a videókat a családról is, hogy milyen jól elvannak stb.. elköszönés előtt meg a suttogós hangüziket mert már mindenki is alszik. Teszem hozzá az egész családja látott már és nevem is tudja stb.. előző talikor direkt úgy akarta, hogy ott a környéken legyünk mert hát na.. csak random ismeretlen ember voltam és így láttak is.
Szóval ha baj történt volna vele biztosan írt volna valamelyik tesója.
Szóval ez úgy néz ki csak egy hatalmas profi etetés volt részéről csak a miértje nincs meg…
9
Arra építettem, hogy eddig 4 barátnőm lett így netről. Velük is ugyan ez volt a szitu mint a mostani leányzóval, ugyan így épült a dolog felfelé, semmi gebasz és évekig tartottak. Eddig szerencsére tudtam szűrni, hogy ki az aki csak unalomból, játszadozásból csinálja azt amit, simán átláthatóak voltak.
Bárki leléphet azonnal persze akár netről ismered meg akár személyesen ugyanúgy. Na de ez nem fulladt ki eddig, pörgött ahogy kell és ahogy szokott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!