Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A randi reggelén faképnél hagyni a másikat? Miért?
Egy lánnyal már egy ideje beszélgetek, telefonálok reggeltől estig. Minden nagyon oké, keres mindig, folyamatosan ír stb.. Tali is volt már.
Mára meg volt beszélve egy egész napos randi. Én mentem volna hozzá, címét is megadta már meg minden.
Most pedig reggel óta visszaírni se hajlandó. Egy sziát se se semmi…
Ezt nem értem, ezt miért játszhatja…
Nem várhatta azt. Direkt egyeztettük az időpontot, hogy reggel mindenki elintézze még a saját kis dolgait.
Este még írt olyat is, hogy nem biztos végez x órára szóval csak akkor induljak el, ha írt, hogy okés végzett mehetek de x1-x2 óra között már tuti jó neki.
Igen megadta a címét ami már ki tudja valós volt e, de a családja címe tuti valós volt ahova a múltkori talikor kellett menjek. Szóval ez is érdekes, hogy valakivel csak játszol (aki ki tudja milyen ember és mire képes) de a családod címét megadod nyugodtan.
Na ha valakit érdekel írt pont most.
Csak annyit, hogy “nagy baj volt… nem voltam telefon közelben”.(ami létezhetetlen az elmúlt napokból ítélve)
Semmi bocsi semmi más. Igen sejtettem és haverom is, hogy valami ilyesmit fog írni, ha ír.
Semmi magyarázkodás semmi, leírta és kész. Ha igaz lenne és tényleg számított volna neki a mai nap biztosan bombázna üzenetekkel, hogy ne haragudjak stb..
(Nem nem várom el ezt, csak magamból indulok ki és az eddigiekből..)
Azta pont hasonló helyzetben vagyok. Én offoltam a személyt. Pont ilyen semmilyen választ írt, miután se szó se beszéd nem jött el oda ahova megbeszéltük.
Hidd el, én nő vagyok, ha tényleg lett volna valami már regényt írt volna
Engedd el
Na van új fejlemény ha valakit érdekel még esetleg. :D
Még aznap este előállt az erősen kamu szagú kitalált történetével. Meg is mondtam neki, hogy ezt nem veszem be. Utánna írtam neki egy elköszönő üzenetet és onnantól ghostolt.
Tegnap újra rám írt, hogy mizu velem, boldog uj evet stb.. mintha nem is emlékezne mi volt a vége.
Szia!
Nekem is van egy pasi, aki totál xarik rám, 3 hónapja írt utoljára, vagyis akkor is én írtam rá mi van vele. Most ő írt rám búék üzenetet. Csak küldtem vissza neki egy búék képecskét és ennyi. A helyedben max csak ennyit írnék vissza, semmi többet. Az ilyen embernek nincsenek komoly szándékai, csak szórakozik.
Mi a phasnak dedózni, videó meg hangüzenetezni egy soselátott emberrel?
A családját videózza, és azt küldi át? Menekülnék az ilyentől.
Érdekes egy csaj az biztos. 😂
De na a múltkori eléggé rosszul esett tőle, most megnézzük ki kivel fog szórakozni a végén. 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!