Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja sok a dolga, az rosszat jelent?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki 1 évvel fiatalabb nálam. Tböbsször beszéltünk suliban, meg köszön. És beírtam már neki 3x facen. Legutóbb megírtam neki, h kár, h nem tudunk beszélni többet élőben. Erre annyit írt csak, h "Sok a dolgom". (Amúgy zongorázik napi 5-6 órát, és most van a vizsgaidőszakunk is.Ezért is reménykedek, h tényleg sok a dolga.)
Szerintetek?
2011. dec. 19. 18:15
1/2 anonim válasza:
Vannak a tényleg tanulósok akiknek sok a dolga...
Ha ilyennek tartod, akkor reménykedj.
Ha nem, akkor esélytelen.
Te tudod milyen ember.
2/2 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hoy nagyon fontos neki a zongora. És sok szakesten játszott...amire elég sokat készült szerintem. Mert amikor beszéltünk, akkor is erről beszélt, h gyakorol. És most a vizsgák pluszban....ezért reménykedem...csak attól félek, h arcra esek...
2011. dec. 19. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!