Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem miért mondja el nekem ezeket? Jót jelent vagy épp rosszat?
Elsőnél a pont. Úgy néz ki, kevés az önbizalma. Ezért valamiféle féltékenységszerűséget szeretne kiváltani ezekkel benned maga felé, hogy ezáltal érezze rajtad, hogy nagyon szereted és hogy nagyon sokat jelent a számodra, meg a többi.
Ezek a fiúk általában nem hiszik el magukról (néha "csak" egy jó ideig), hogy őbeléjük szerelmesnek lehet lenni - még ha van is párkapcsolatuk.
Ha tényleg szereted, akkor nem esik nehezedre kimutatni felé ezt. Úgy értem, többször mond - akár egy napon belül is - neki, hogy "szeretlek édes", romantikus kontaktusok, stb.
Idővel el kell, ez az érzés el kell hogy múljon benne.
*Idővel ennek az érzésnek el kell múlnia benne.
(sry, elfelejtettem átírás után normálisan kijavítani)
Na, ez most mókásan fog hangzani, de úgy tűnik, valami "szerelmi vallomás" féléket kéne neki mondanod.
Meglehet, hogy a "szeretlek", hiányzol", "jó volt veled" Bermuda-háromszöget sablonos, amolyan berögződött dumáknak véli. Nem képes átérezni ezeknek a valódi súlyát, értékét.
Szóval szerintem próbálj kitalálni számára valami egyénibbet, amit nem hallani 10millió embertől; amit különlegesebbnek érezhet :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!