Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszat jelent, hogy ritkán keres?
Vagy máshogyan kérdezem, ez másoknál hogy van, kevésnek számít ez a kommunikáció?
Barátom átlagosan három-négy naponta beszél velem. (Hétvégente talizunk.) Sokszor mondja, hogy munka után olyan fáradt, hogy nincs ereje semmihez. Nincs ereje ímélt írni, és olyan fáradt, hogy telefonálni sem akar már.
Ez túl nagy fokú ragaszkodás, ha én minden nap/ legalább minden másnap szeretnék beszélni vele?
Én nem bírom ki, hogy ne írjak a barátnőmnek... bár még nem melózom, de a suli is sokszor lefáraszt, de egy sms-re, 5 perc telefonálásra mindig van ereje az embernek. Ráadásul telefonálás közben akár feküdhet is.
Szerintem egyáltalán nem normális tőle, és az lenne a normális, amit Te vársz, hogy minden nap, de tényleg legalább 2 naponta, ha esetleg közbe is csúszott valami.
Én este már totál beteg vagyok, ha még aznap nem hallottam semmit a barátnőmről, és akkor este 9 körül fel szoktam hívni, hogy mi van vele, persze néha, ha sok a dolog, akkor ez fordítva is így van. Szerintem ez így jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!