Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom azt mondja már nem imád csak szeret az
mennyire jelent rosszat?
Figyelt kérdés
Tegnap beszélgettünk és megkérdeztem, hogy imád e még, azt mondta nem csak szeret.Az tény h. már nem olyan bújós mint a kapcsolat elején,de godnolom ez természetes.Az is igaz, hogy nálam sincs már az a rózsaszín felhő, de úgy érzem én jobban oda vagyok érte mint ő értem.De ezt mondta akkor mit kellene tennem, hogy erősödjönnek az érzelmei és ne elmúljanak?2 éve vagyunk együtt és együtt is élünk.Nem szeretném elveszíteni, de nem tudom mit tehetnék.Szexnél én vagyok a kezdeményező és én többször is kívánom, már úgy gondolom h. lehet ez is rossz mert nem érez kihívást, most voltam fodrásznál,de úgy érzem ettől nem tetszem jobban,a tegnapi szépségkiráléynő választásnál is mindenkire azt mondta h. nagyon jól néznek ki ez levitte az amúgy is kevés önbizalmamat.Nem tudom mit tehetnék, hogy újra "belémzúgjon"
NAgyon nem csinálunk semmit sajnos.Együtt élünk,de nem igazán járunk sehova.Kicsit lusta a drága,de ha megyünk akkor pl. most strandra, biciklizni, a haverokkal találkozunk,de nyaralni idén nem tudunk elmenni és egyéb randizásos dolgot nem csinálunk.
Rózsaszín felhóő azért nincs mert már látom a hibáit és nem mosolygok egész nap,tudok másra is gondolni napközben nem csak rá...
2011. júl. 15. 07:32
4/11 anonim válasza:
Értem...nemlehet hogy kezd unalmas lenni a kapcsolat?? ... Megszokottak a dolgok.. semmi újdonság..
2011. júl. 15. 07:35
5/11 anonim válasza:
mennyetek moziba vagy újj,izgalmas dolgok.. ami "ismét összehoz" titeket:)
2011. júl. 15. 07:36
6/11 A kérdező kommentje:
Ok, majd megpróbálok valamit kitalálni.Az igaz h. pl. múlt héten jót tett h. nem aludt otthon,mert így egész hétvégén szeretkeztünk,de így h. otthon alszik csak heti 1-szer bújunk össze.Szeretnék edzőterembe járni,remélem ha jön velem akkor ez is egy jó program lesz, uszodába is akartunk menni,de valahogy csak terv maradt semmi előre lépés.
2011. júl. 15. 07:38
7/11 A kérdező kommentje:
az a baj, hosgy nem igazánkapható semmire, mert ritkán van kedve bármihez is.Csak otthon netel vagy tv-ik.persze van amikor rájön a mehetnék,de többnyire a lusták táborát képviseli, vagy az unalomtól nincs kedve semmihez...
2011. júl. 15. 07:41
8/11 anonim válasza:
Ha ő így akkor te is úgy ! Találj ki olyan programokat amiket egyedül de vele is tudnál csinálni, hívd el ha meg nem akar menni, akkor menj el egyedül... pl edzőterembe...kezdj el sportolni intenzíven és egyre csinibb leszel, kiegyensúlyozottabb boldogabb, és hidd el ha nem érzi rajtad ezt a fajta kétségbeesést már akkor feleszmél... Ha meg nem akkor jön majd egy jobb :)))
2011. júl. 15. 09:57
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi,remélem valami beválik, mert látom h. lapos a kapcsolatunk és én is unatkozok mellette,de persze ettöl függetlenül szeretem.
2011. júl. 15. 10:03
10/11 anonim válasza:
Ha unatkozol akkor meg plána foglald le magad valamivel, vele vagy nélküle, az a lélnyeg hogy neked ne legyen rossz . Tedd meg a szükséges intézkedéseket h megpróbáld őt bevonni de ha nem megy akkor ez van... Lustuljon otthon...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!